Raluca şi Walter Zenga s-au împăcat. Au uitat de divorţ şi partaj: "Nu suntem deloc despărţiţi!"

8 martie, 2021
1 raluca si walter zenga s au impacat 1 jpg jpeg

În urmă cu câteva luni anunţat divorţul, acum anunţă împăcarea. Ce se întâmplă între Raluca şi Walter Zenga?

În octombrie 2020, Walter Zenga uimea cu declaraţiile oficiale despre despărţirea de Raluca. Se simţea trădat: "Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorţul familie Zenga, este adevărat !Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici, pentru a nu lăs loc de altre interpretări ! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie ! Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră ... Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc ", scria el pe reţelele de socializare. 

Toţi se aşteptau apoi la divorţ, la un partaj, dar s-a lăsat o linişte în declaraţii, nici el nu a mai spus nimic presei, nici ea. Acum au venit veşti neaşteptate. Nu au divorţat, încă sunt împreună.

"Nu suntem deloc despărţiţi. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a şters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune a postului tv italian Canale 5, în care a apărut alături de Raluca.

raluca si walter zenga s au impacat 2 jpg jpeg

Walter Zenga, în vârstă de 60 de ani, se pare că îşi doreşte să continue căsnicia cu Raluca, i-a mai dat o şansă. Cei doi sunt împreună de 17 ani, dintre care 14 au fost căsătoriţi. Au împreună doi copii: pe Samira şi pe Walter junior.

Foto: Facebook, OK!Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg