Raluca Zenga, aniversare fără soţul ei. Motivul lipsei lui Walter Zenga

6 noiembrie, 2018
1 zenga si copiii jpg jpeg

Cei doi sunt căsătoriţi de 13 ani, au doi copii şi păreau nedespărţiţi. De ziua ei, însă, Raluca a petrecut cu familia, nu cu soţul ei...

Este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă şi doi copii minunaţi. Raluca Zenga are o viaţă ca în filme şi cum altfel putea să îşi sărbătorească ziua de naştere, decât ca în poveşti! Cu o petrecere care a ţinut trei zile şi trei nopţi. Autoarea “Manualului Mămicii ZEN” şi a volumului de poezii “Dragostea 3D”, Raluca Zenga s-a distrat de ziua ei în compania prietenelor sale din Dubai, dar şi a celor doi copii, Samira şi Walter Jr., care i-au făcut cele mai frumoase cadouri!

Am sărbătorit ca în fiecare an, 3 zile şi 3 nopţi, de ziua mea. Momentul cel mai frumos a fost când am dus copiii la Burj Al Arab şi au suflat în mini tort cu mami şi mi-au cântat “La mulţi ani!”", a spus Raluca despre cum şi-a petrecut ziua de naştere.

Totuşi, ceva a umbrit această aniversare: lipsa lui Walter! "Soţul meu o să îmi dea cadoul cu prima ocazie când îl voi vizita în romanticul oraş Veneţia, pentru că el avea meciuri, nu am sărbătorit împreună", a explicat ea.

"Am petrecut două nopţi cu fetele, prietenele mele, eu fiind născută în noaptea de Halloween. Ca de obicei, pe 31 octombrie, ne-am costumat toată gaşca de fete. Eu am fost majoretă vampir, iar prietenele mele şi-au ales care mai de care costumaţii mai trăznite. Am sărbătorit la miezul nopţii, am dansat cum ne place nouă, party girls în Dubai, apoi vineri am mai făcut un brunch cu prietenele mele care m-au surprins cu o sticlă de şampanie şi un tort mai sănătos, cu fructe. Am primit multe cadouri de la cosmetice, bijuterii, haine, la felicitările făcute de copiii mei, cele mai frumoase, de altfel. Chiar şi de la bonele mele am primit un cadou, mi-au făcut o supriză super plăcută, mi-au scris un bilet cu foarte multă afecţiune, asta înseamnă că sunt o “mami” bună şi angajatele mele mă iubesc!”, a mai spus Raluca Zenga.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg