Raluca Zenga, declaraţii surprinzătoare despre Walter Zenga. Ce se întâmplă cu copiii lor după despărţire

10 februarie, 2021
1 raluca si walter zenga s au impacat 1 jpg jpeg

Raluca Zenga face declaraţii despre Walter Zenga la câteva luni de la anunţul separării. Ce se întâmplă cu copiii celor doi?

În octombrie 2020, Walter Zenga recunoştea public că el şi soţia Raluca au decis să se separe. "Ceea ce a apărut în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie ! Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră ... Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc!”, afirma antrenorul. 

2 raluca zenga si walter zenga divort 3 jpg jpeg

Iată că cei doi au rămas în relaţii foarte bune şi comunică des de dragul copiilor pe care îi au împreună. Walter Zenga a fost criticat chiar de unul dintre moştenitorii lui că nu este un tată bun, că este distant. Walter Zenga are trei copii din căsătorii anterioare, pe Jacopo, Nicolo şi Andrea. Cel din urmă nu a avut cuvinte de laudă la adresa părintelui său. Aşa că, Raluca Zenga i-a luat acum apărarea lui Walter la o televiziune din Italia:

”Eu aş vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram... dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum...

Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect. Foarte prezent şi atent. Uneori chiar şi prea mult, vrea mereu să zică şi să îşi dea cu părerea în viaţa lor. Cât despre Nicolo şi Andrea, îmi aduc aminte de câte ori i-a invitat. Îmi aduc aminte când nu aveam copii, că au venit aici, într-un oraş din Emiratele Arabe, care nu e Dubai, nu e aşa Glam, şi atunci am ieşit cu ei să vadă şi altceva. Nu am avut experienţa de mamă atunci, dar am încercat şi cred ca ne-am şi distrat”, a declarat Raluca Zenga la Mediaset 5.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg