Raquel Welch, secretul frumuseții sale legendare. Cum a reușit actrița să se mențină atât de sexy până la o vârstă înaintată

18 iulie, 2022
Raquel Welch Getty (7) jpg

Raquel Welch este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase actrițe ale lumii. O divă incontestabilă a cinematografiei, alături de alte superbități ale generației sale, cum ar fi Sophia Loren, Jane Fonda, Joan Collins sau Ursula Andress.

Și a făcut furori Raquel Welch chiar și ca septuagenară. Vârsta a început să-și spună cuvântul după 80 de ani, când, și din cauză de pandemie, actrița faimoasă nu a mai participat la evenimente și a fost fotografiată de paparazii foarte schimbată.

Însă cum a reușit superba Raquel să-și sfideze vârsta atât de mult timp? Actrița a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante legate de secretul frumuseții sale iconice.

Mult admirata vedetă, ajunsă acum la 81 de ani, a captivat publicul din întreaga lume atât în tinerețe, când era o adevărată bombă sexy cu talie de viespe și bust impresionant, cât și la maturitate, atunci când emana senzualitate și feminitate asumată prin toți porii. De exemplu, în 2013, la 73 de ani, a uimit cu silueta sa și prezența strălucitoare într-o ținută animal print, la o petrecere din Beverly Hills, dată în cinstea Premiilor Emmy.

Raquel Welch Getty (3) jpg

Frumusețea sa a fost de-a lungul vremii o sursă de inspirație pentru femei, care au dorit să știe cum reușește să arate atât de bine. Iar în 1984, celebra actriță le-a mărturisit, odată cu apariția programului său de fitness și frumusețe: diva renunțase să mai consume zahăr, sare, alimente procesate, ulei și prăjeli, produse pe care le numea îngrozitoare pentru frumusețe.

Raquel a fost printre primele femei care a pozat în celebra revistă pentru bărbați, Playboy, care a și desemnat-o „cea mai dorită femeie a deceniului’, în 1970.

Actrița a devenit cu adevărat celebră în 1966, după ce a apărut în lenjerie intimă în filmul „One Million Years B.C.”.

Raquel Welch Getty (2) jpg

Pandemia însă a afectat-o pe actriță în mod vizibil, iar la prima sa apariție în septembrie 2021, după doi ani în care nu a mai fost văzută, Welch părea de nerecunoscut, cu multe kilograme în plus și cu o greutate de a se deplasa vizibilă. Chiar și așa, rămâne una dintre divele incontestabile ale lumii.

17 raquel welch15 jpg jpeg

Foto: Getty Images și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg