Răzvan Ciobanu, executat silit! Decizia incredibilă luată de instanţă la cinci luni de la moartea designerului

30 septembrie, 2019
1 razvan ciobanu executat silit jpg jpeg

La finalul lunii aprilie, Răzvan Ciobanu îşi pierdea viaţa în urma unui cumplit accident auto petrecut în judeţul Constanţa, însă de câteva luni nu s-a mai auzit nimic de ancheta privind moartea celebrului designer român.

Chiar dacă moartea lui a fost suspectă, iar emisiunile de showbiz au vorbit săptămâni la rând despre posibilele cauze ale accidentului, oamenii legii nu au oferit nicio concluzie legată de decesul lui Răzvan Ciobanu, însă acum instanţa a luat o decizie incredibilă.

Potrivit tabloidelor, la mai bine de două luni după moartea lui Răzvan Ciobanu, la Judecătoria Sectorului 4 a fost înregistrat un dosar cu obiectul „încuviinţare executare silită dosar executare“, însă informaţia a fost făcută public abia acum, la cinci luni după ce designerul a murit. Răzvan Ciobanu figurează ca debitor, creditor apare o firmă de avovatură specalizată în executări silite, iar a treia parte, petentul, este un birou executor judecătoresc.

La prima înfăţişare, care a avut loc pe 30 iulie, judecătorii au admis cererea de executare silită a lui Răzvan Ciobanu, chiar dacă acesta murise de câteva luni: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 30.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei“.Recente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg