Răzvan Fodor, întâlniri de taină în parc: "M-a întrebat dacă poate să îmi mângâie pufoşenia"

26 februarie, 2021
2 fodor5 png jpeg

Răzvan Fodor regretă că nu şi-a luat câine   acum 20 de ani şi a făcut-o asta abia acum,la 45 de ani, asta după ce a observat câte frumuseţi îi dau târcoale prin parc.

“Cum dracu’ nu mi-a trecut mie prin cap, acum 20 de ani, să îmi iau animal de companie? Se bagă toate puştoaicele în seamă cu tine, cu câini, fără câini...întrebări, răspunsuri...ce să mai? Comunicare multă!

Punctul pe “i” l-a pus o gagică pe la vreo 25 de ani, care era cu iubitul ei ( nu aveau câine) şi, de faţă cu nevastă-mea, m-a întrebat dacă poate să îmi mângâie pufoşenia. I-am zis: “Fă ce vrei tu, dar vezi să nu te umpli de bale!”

Mă scuzaţi, eu în parc nu mai calc niciodată. Devine periculos”, povesteşte Răzvan pe o reţea de socializare.

Fodor a bifat de curând şi o excursie în Istanbul, acolo unde s-a filmat o parte din producţia Burlacul, emisiunea pe care o va prezenta din 5 martie la Antena1.

Îndrăgostit de tradiţiile şi de gastronomia turcească, Răzvan Fodor a fost încântat să revină la Istanbul pentru filmările celui de-al şaselea sezon Burlacul. ”Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puţin o oră în trafic. Dar să îţi bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăţie! Bucatăria turceasca mi-a plăcut întotdeauna. Este în top 10 la mine de mult timp - era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4!”, a mărturisit Răzvan Fodor. De partea cealaltă, artistul a avut din nou de înfruntat dorul de casă, chiar dacă de această dată avea acces la telefon şi, cel puţin teoretic, distanţa era mult mai mică. ”Vorbeam la telefon, dar nu îmi era sufiecient, mai ales că eram în plină vară, vacanţă, dar pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în maşină şi au stat cu mine două săptămâni şi a fost altceva! Foarte frumos a fost! Ele se distrau, iar eu... stăteam în stand by, cu o cafea în faţă, lângă piscină şi mă uitam la ele, pentru că oricând puteam fi chemat la filmare”, glumeşte Răzvan Fodor.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg