Răzvan Popescu a slăbit uluitor de mult. Cum a reuşit matinalul de la Antena Stars să se reinventeze într-un singur an

14 iunie, 2019
1 razvan popescu a slabit peste 50 de kilograme jpg jpeg

A dat radioul pe televiziune şi stilul de viaţă haotic pe cel ordonat, cu sport şi dietă. Iată cum a topit peste 50 de kilograme!

Pe Răzvan Popescu îl ştiţi de la Radio Zu şi de la diverse evenimente pe care le prezintă, iar mai nou îl puteţi vedea şi în fiecare dimineaţă la Antena Stars, unde prezintă matinalul cu Flick (Domnu' Rimă), colegul şi prietenul său, dar şi cu Nasrin Ameri, Roxana şi Chef Cristian Andrei Olteanu.

Nu e prima oară în televiziune, căci vocea lui se auzea odată şi la "Schimb de mame" (Prima TV) ori la "TeleEurobingo" (Antena 1). Dar acum e în prim-plan, chiar la primele ore ale zilei. Şi nu putem să nu remarcăm schimbarea radicală prin care a trecut în ultimul an! Răzvan Popescu a avut ambiţie şi a slăbit spectaculos.

Nu e prima oară când ţine dietă, dar de data aceasta a reuşit şi să se menţină. Iată cum a topit peste 50 de kilograme!

"A trecut un an de când am început programul de slăbit Toman Diet Romania. Nu ştiam dacă voi reuşi să slăbesc, nici de câte kilograme voi reuşi să scap, nu mi-am făcut niciun plan măreţ. La început aş fi fost mulţumit să dau jos măcar 20 de kilograme", recunoaşte el într-o postare pe Facebook. 

"Nu eram la prima încercare, am ţinut toate curele de slăbire din lume, de la cea cu varză până la disociată. Am avut norocul să învăţ despre mâncat sănătos de la Cornelia Marin, eu zic că nu există un om mai bine informat şi mai dedicat acestui domeniu în toată România cum este ea. Am slăbit 50 de kilograme, iar când m-am culcat pe o ureche, am pus la loc o mare parte din ele. De asta, când am primit propunerea pentru a reîncepe lupta cu kilogramele, m-am temut de mine, de pofticiosul care cedează la prima ispita dulce pe care o întâlneşte", mai spune el.

"Ca în orice dietă, prima săptămână a fost foarte grea, uşor, uşor am început să cred din ce în ce mai tare că se poate, am reuşit să respect programul chiar şi în vacanţă, deşi tentaţiile au fost multe. Din ce în ce mai mulţi oameni începeau să observe că am slăbit, credeţi-mă, caă pentru un om la dietă, cea mai mare bucurie este când cei din jur remarcă schimbarea. Am reuşit să scad sub 100, a fost o mare izbândă, am ajuns la 88 de kilograme, iar din decembrie reuşesc să mă menţin", se laudă el cu reuşita sa.

Dar, cu toate că Răzvan Popescu a ajuns la aproape jumătate din corpolenţa de odinioară, nu vrea să pună stop dietei şi mişcării şi să-şi reia vechile obiceiuri culinare. 

"Lupta nu s-a terminat şi nu se va termina niciodată, nu există cură de slăbire care, după ce ai încheiat-o, să-ţi garanteze că oricât ai mânca nu te vei îngraşa. Mulţumesc pentru ajutor echipei Toman Diet: Mihaela Luiza, Emoke Kocsis, soţiei pentru toate salatele pe care mi le-a pregătit şi tuturor celor care mi-aţi dat o mare mână de ajutor, de fiecare dată când mă felicitaţi pentru kilogramele pierdute. Va urma...", ne promite Răzvan Popescu, pe care-l felicităm şi noi pentru ambiţie şi perseverenţă.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}