Reacţia lui Rafael Nadal la scandalul în care este implicat adversarul său sârb, Novak Djokovic: "Aş prefera mai degrabă să nu joace"

11 ianuarie, 2022
1 rafael nadal reactie la scandalul novak djokovic in australia 3 jpg jpeg

De câteva zile încoace, lumea sportivă este cu ochii pe evenimentele din Australia, unde nr. 1 din tenisul mondial este ţinut în şah de autorităţi.

După ce Novak Djokovic a sărbătorit o primă rundă câştigată în scandalul cu autorităţile australiene, care i-au interzis intrarea în ţară pe motiv că nu e vaccinat anti-covid, aşa cum cere legea locală, sportivii din întreaga lume au salutat decizia judecătorului de a-i permite, totuşi, participarea la turneul Australian Open.

Intervievat de un post de radio spaniol, principalul adversar al lui Djokovic pe teren, jucătorul spaniol Rafael Nadal, a calificat tot scandalul drept un "circ". "S-a creat un circ în jurul acestei poveşti. Este vorba de sport, multe interese se mişcă în jurul lui, la nivel general, la nivel economic, publicitar", a spus Nadal la postul de radio spaniol Onda Cero, citat de Reuters.

"Indiferent dacă sunt sau nu de acord cu Djokovic în privinţa unor lucruri, justiţia a vorbit şi a spus că are dreptul să participe la Australian Open şi cred că este cea mai corectă decizie, ca acest lucru să se întâmple, dacă s-a rezolvat în acest fel. Îi urez mult noroc", a mai declarat spaniolul.

2 rafael nadal reactie la scandalul novak djokovic in australia 1 jpg jpeg

La nivel personal, aş prefera mai degrabă să nu joace", a spus el râzând. „Cele mai importante instituţii din lume spun că vaccinul este modalitatea de a stopa această pandemie şi dezastrul pe care îl trăim de 20 de luni încoace", a conchis Rafa, care se află deja la antrenamente la Melbourne.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg