Recunoaşteţi personajul? Actriţa îşi plânge astăzi tatăl: "Mi-e teamă că voi pierde din amintirile pe care le am cu el"

11 mai, 2021
1 dana12 jpg jpeg

Îl păstrează în suflet şi se agaţă de fiecare amintire cu el. Dana Rogoz îşi plânge astăzi tatăl, ca şi în urmă cu şapte ani, când l-a condus pe ultimul drum.

“Mi-e teamă că o să încep să uit. Mi-e teamă că voi pierde din amintirile pe care le am cu el. Când l-am născut pe Vlad mi-a făcut cadou un cântar mic de bucătărie, deloc sofisticat, spunându-mi că îmi va fi util când voi începe diversificarea. Şi aşa a fost. Ba chiar l-am folosit şi când am început diversificarea cu Lia, doar că într-o zi s-a stricat. Nu se mai poate repara, am fost nevoită să cumpăr altul între timp, dar totuşi nu l-am putut arunca. Îl ţîn acolo, în dulapul din bucătărie, şi de fiecare dată când dau de el, îmi amitesc de tată. Uneori mă şi enervează, că din automatism îl scot pe el din sertar, în loc să îl scot pe cel nou şi funcţional. Mă enervează cam cum mă enervau şi telefoanele lui tata prin adolescenţă. Am ajuns să mă agăţ de orice obiect, de teamă că, odată cu pierderea lui, mai dispare puţin din tată. Mi-e teamă şi ciuda pe mine că aş putea să uit din amintirile pe care le mai am cu el. Căci multe le-am uitat sau nu le-am aflat niciodată cât timp încă trăia, crezând că el va fi acolo, oricând voi avea nevoie.

Data de 10 mai în schimb va rămâne mereu în calendar să îmi amintească de el. Căci azi se împlinesc 7 ani de când a murit”, spune Dana Rogoz.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg