Recunoşti personajul? Cum a rămas prezentatoarea fără păr în copilărie. “Ieşeam de-acolo un fel de Modern Talking”

17 august, 2020
1 oana11 jpg jpeg

Oana Mareş are multe amintiri din perioada celor mai frumoşi ani, dar nu va uita niciodată momentul în care a fost dusă la frizerie de tatăl său.

“Maică-mea era o tipă foarte serioasă, rigidă, scorţosă, ar spune unii, în copilăria mea. Muncea mult, avea responsabilitate mare, în plus ăsta era felul ei. Nu era genul de femeie gingaşă care îşi alintă copiii, împleteşte codiţele fetelor... De altfel tata se ocupa de " frizura" noastră, aşa cum se pricepea el. Adică ne ducea (pe mine si pe soră-mea, Bogdana) la frizerul lui şi ]i spunea: <<Tunde-le modern!>> Ieşeam de-acolo un fel de Modern Talking după o serie de păduchi feroce. Două trei zile nu ieşeam pe-afară, sperând că o să-mi crească puţin părul, sau că vine iarna şi-mi pun căciulă”, povesteşte vedeta de la TVR.

A venit însă un moment când această problemă a căzut pe umerii mamei sale. “La un moment dat, când am crescut şi nici nu ne mai atingea reacţia copiilor din faţa blocului după vizita la iscusitul frizer modern, a intervenit mama: <<Gata, nu le mai tunde!>> Ne-a luat cu ea la coafor. Ea tocmai renunţase la părul lung, brunet, cu cărare pe mijloc şi a cedat în faţa permanentului, pe care îl purtau toate femeile, cu măndrie, în vremea aceea. Oribilă perioadă, din punct de vedere stilistic, dar minunată pentru mine , căci m-am îndrăgostit de mirosurile de amoniac şi acetonă din salon.

Şi când credeai că suntem la adăpost de tunsorile milităreşti cu accente moderne am dat de freza bob cu calotă! Ştiti despre ce vorbesc, dar nu ştiţi cum arată freza asta după un permanent serios. Mama, crezând că ne conduce pe drumul către feminitate, ne-a dat mână liberă la alegeri şi buget.

Şi noi asta am ştiut să cerem: Dacă puteţi să ne faceţi să arătăm ca nişte canişi , canişii lui Modern Talking,  vă şi plătim! Şi am fost servite! Ce voiam să spun: La mulţi ani, mama mea, specială! Am atâtea poveşti de genul ăsta şi se datorează modului "liberal" în care ne-a crescut. Totul până la învăţătură, desigur! La capitolul ăsta era dictatură şi tortură!”



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg