Recunoşti personajul? E o artistă cunoscută. În copilărie îşi dorea să fie Angela Similea

12 august, 2020
3 alex1 jpg jpeg

La şase ani cânta prin casă şi era fascinată de Angela Similea, aşa că drumul ei s-a legat iremediabil de muzică. Astăzi, este una dintre cele mai bune voci din România. Despre începuturi, Alexandra Ungureanu ar putea povesti o viaţă.

“Mi-am dat seama că îmi place muzica şi că e un lucru mai serios, pe la 6 ani. Cântam foarte mult, cântam prin casă. Ai mei erau mari iubitori de muzică, mama are o voce foarte bună, este învăţătoare şi mereu le-a cântat copiilor, dar uite că nu am întrebat-o niciodată dacă şi-ar fi dorit să fi cântat. Ascultam multă muzică românească, la pickup, pe plăci, iar pe magnetofon am avut primele instrumentale ale pieselor mele de copil şi cu ele mă duceam la Casa de Cultură”, povesteşte Alexandra pentru life.ro.

1 alex jpg jpeg

Părinţii au susţinut-o. “Ei m-au văzut că mă preocupă muzica, eram foarte „cântăcioasă” şi foarte dezinvoltă pe vremea aia. Nu am amintirea acestei stări pe care mi-am dorit să o regăsesc: ideea de a fi pe scenă ca la tine acasă şi de–a te juca, fără să te gândeşti ce spun ceilalţi. A venit perioada adolescenţei în care mi-am pus o mulţime de întrebări despre cine sunt, cum sunt şi pentru că nu am ştiut să-mi răspund, nu am mai pus pasul cu atâta siguranţă pe scenă şi m-am trezit copleşită de emoţii şi de trac. Am cântat foarte mult în festivaluri concurs, în faţa juriilor, iar atunci cântatul era ceva cu care trebuia să performez vocal, tehnic vorbind, iar emoţia am lăsat-o cumva pe plan secund. Am recuperat-o mult mai târziu când am avut un moment de declic şi am început să resimt plăcerea de a fi pe scenă şi de-a împărtăşi oamenilor trăirile mele”.

stanga
dreapta
1 alex jpg jpeg
3 alex1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg