Recunoşti vedeta? Acum are 42 de ani şi un trup de invidiat

29 ianuarie, 2020
8 carmen bruma 42 de ani 7 jpg jpeg

Carmen Brumă are 42 de ani acum şi arată incredibil de bine. Vedeta a arătat acum o poză din copilărie, de la 2 ani, unde era alături de părinţii săi. 

Este invidiată de multe femei pentru felul în care arată, pentru trupul bine tonifiat pe care îl expune cu mândrie în costume de baie minuscule. Carmen Brumă are 42 de ani, un băieţel frumos şi un iubit care o respectă. Are o viaţă de familie cum şi-a dorit, dar şi o carieră de care e mulţumită. 

Recent, frumoasa vedetă a publicat în mediul online o imagine din copilărie. Fotografia este alb-negru, iar în centru apare ea: o fetiţă micuţă, simpatică. Alături sunt şi cei doi părinţi ai săi care o ţin cu grijă în braţe. Mama ei avea părul negru, foarte lung, iar tatăl purta mustaţă. Fotografia a fost realizată în urmă cu 40 de ani!

Fanii vedetei au reacţionat când au văzut poza, i-au oferit aproape 5.000 de aprecieri şi zeci de complimente. 

2 carmen bruma 2 jpg jpeg

Carmen Brumă a dezvăluit cum poţi slăbi 20 kg în patru luni!

Are 42 de ani, vârstă împlinită în urmă cu mai puţin de o lună, silueta ei este de invidiat, iar acum Carmen Brumă a decis să le împărtăşească şi fanilor din experienţele ei.

Partenera de viaţă a lui Mircea Badea a afirmat că a creat recent un program care le poate ajuta pe doamne şi domnişoare să slăbească 20 de kilograme în patru luni. „Am lansat o mini-carte, care conţine sfaturi, reţete motivaţionale care să te ajute, dar şi cinci antrenamente săptămânale. Ele sunt diferite, în fiecare zi faci alteceva şi poţi lucra toate grupele musculare. Fiecare antrenament are o zonă principală pe care o lucrează. Sunt foarte bune pentru că niciunul nu durează mai mult de 20 de minute şi se lucrează cu propria greutate. Sunt exerciţii create de mine, pe baza experienţei mele de până acum“, a spus Carmen Brumă.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg