Relaţia Ben Affleck şi Jennifer Lopez, confirmată de apropiaţi: ”Se iubesc cu pasiune şi probabil vor recunoaşte public în curând”

21 mai, 2021
1 fotojetbennifer 1 jpg jpeg

Revenirea cuplului de artişti celebri este aproape sigură. Presa britanică a obţinut mărturii ale apropiaţilor celor doi, care au spus că se iubesc cu pasiune şi, probabil, în câteva luni, relaţia lor va deveni publică.

US Weekly a obţinut pe surse o mărturie legată de relaţia celor doi: ”În prezent, ei trăiesc clipa şi îşi doresc să fie cât mai mult împreună. Însă există aspecte de clarificat înainte de a alege să facă relaţia publică.

Ben a avut ideea să meargă în Montana, o locaţie pe care pur şi simplu o adoră şi s-au simţit minunat, departe de lume.”

Sursa a detaliat: ”Este foarte clar că pasiunea este foarte intensă între cei doi foşti şi actuali îndrăgostiţi, dar nu vor presiune şi etichete, până nu se lămuresc încotro se îndreaptă.

Când va fi momentul potrivit, dacă relaţia lor va creşte armonios, cu siguranţă se vor afişa public ţinându-se de mână”, a mai explicat un apropiat al celor doi.

Jlo şi Ben nu au declarat nimic până acum, dar sunt văzuţi des împreună. Lopez a rupt logodna cu A-Rod în urmă cu o lună, Ben s-a despărţit în ianuarie de fosta iubită.

S-au iubit şi acum 17 ani şi poate fi relaţia ideală acum, gestionată cu maturitatea anilor şi a experienţei.