Rihanna s-a despărţit de Hassan Jameel. Formau un cuplu din 2017

22 ianuarie, 2020
14 rihanna si hassan jameel s au despartit 3 jpg jpeg

Doi ani a ţinut iubirea lor! Rihanna s-a despărţit de milionarul Hassan Jameel! Toţi îi vedeau în faţa altarului, dar au decis să o ia pe drumuri separate!

În anul 2017, Rihanna ocupa atunci prima pagină a revistelor internaţionale. La momentul respectiv s-a aflat că începea o nouă poveste de iubire. Iubitul nu era vreun artist sau vreun regizor celebru, ci un milionar cu o avere impresionantă: tânărul Hassan Jameel. Atunci au apărut vacanţele exotice, plimbările de sute de mii de euro, luxul fiind la el acasă. 

Hassan Jameel deţine o avere impresionantă, dar nici ea nu se lasă mai prejos. Cântăreaţa face bani frumoşi din muzică, dar şi din contractele de imagine pe care le are. Împreună făceau o echipă pe cinste, până acum. Cei doi îndrăgostiţi s-au despărţit. 

Vestea tristă a confirmată de prieteni de-ai artistei pentru TMZ. Mulţi îi vedeau împreună, căsătoriţi, cu copii, dar iată că ei au decis să o ia pe drumuri separate. 

Acum ceva timp, celebra artistă făcea declaraţii despre copii, semn că îşi doreşte să devină curând mamă: „Fără îndoială.” Apoi a explicat: „Nu mă gândesc la astfel de lucruri. Nu ştiu, sunt planurile lui Dumnezeu. Dar după acest interviu abia aştept toate zvonurile cum că aş fi însărcinată”, declara atunci artista. 

13 rihanna si hassan jameel s au despartit 4 jpg jpeg

Rihanna, copilărie traumatizantă din cauza tatălui dependent de droguri şi extrem de violent

Născută în Caraibe, RiRi n-a avut parte de o copilărie de vis, cum ne-am fi aşteptat, dimpotrivă. Artista a asistat la scene crunte de violenţă între părinţii ei, cauzate de dependenţa de cocaină a tatălui ei.

“Tata a fost un soţ îngrozitor, dar un tată foarte bun”, a declarat diva la un moment dat dându-ne de înţeles că şi-a iertat părintele pentru toate bătăile pe care i le dădea soţiei lui şi pentru scandalul şi atmosfera tensionantă pe care le crea în casă. Şi au fost destule!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg