Rita Mureşan e în al nouălea cer! Fiica sa cea mare e absolventă cu merite deosebite la New York FOTO

29 mai, 2019
1 rita muresan rebeca a absolvit facultatea jpg jpeg

A resimţit din plin absenţa Rebecăi, plecată să studieze în America, dar acum inima ei plânge de bucurie!

Rita Mureşan are toate motivele să fie mândră de fiicele sale. Atât Rebeca, cât şi mezina Gloria studiază în străinătate şi, chiar dacă dorul de ele o face să mai lăcrimeze, este convinsă că tot efortul este înspre binele fetelor sale. Mai mult, acum are motive în plus să călătorească în afara ţării.

Zilele acestea, Rita Mureşan se află la New York, acolo unde fiica sa cea mare a absolvit Colegiul Vassar, secţia Chimie.

„Când eşti binecuvântat cu copii ca ai mei, te simţi cel mai important om de pe Pământ! Aşa m-am şi simţit zilele acestea! Rebeca Maria Mureşan, lumina ochilor mei şi a tatălui său, copil cu o inteligenţă sclipitoare, de un bun simţ ieşit din comun, de o modestie rară, cu o inimă mare, mare, iubită şi admirată de colegi şi profesori, a terminat facultatea! Devine adult!”, mărturiseşte Rita Mureşan.

Se “bat” firmele pe ea (şi pentru personalitatea ei, dar mai ales pentru senzaţionalele rezultate obţinute la învăţătură!) aici! Va rămâne la New York. Vassar a pariat pe un cîştigător când i-a oferit bursa şi am văzut în ochii profesorilor mândria că a fost eleva lor! Eu nu mai am cuvinte să vă spun ce simt, iar lacrimi de bucurie, mândrie şi recunostinţă am vărsat cu miile! Una e să “graduate” şi alta e “graduate with honors”! Aşa ca Rebeca... Şi mândră purtătoare a steagului României la festivitatea de premiere!”

Felicitări şi din partea noastră, Rebeca Mureşan! Suntem onoraţi să fim atât de frumos reprezentaţi peste hotare!Recente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg