Roast în familie! Mihai Petre, dezvăluiri din copilărie şi lovituri sub centură chiar de la propria soră, în show-ul "iUmor"

4 aprilie, 2022
1 mihai petre sora lui alina petre roast de infarct la iumor jpg jpeg

Alina Petre a fost invitata specială a serii şi nu l-a menajat câtuşi de puţin pe fratele său mai mare.

Ştiaţi că Mihai Petre are o soră? Ei bine, şi cine nu ştia acum ştie, cu siguranţă, după roastul dur de duminică, de la "iUmor".

Alina Petre a urcat pe scenă, în ediţia 8, pentru a-l lua la roast pe cel de-al patrulea jurat: fratele său mai mare, coregraful Mihai Petre. O brunetă frumoasă, cu corp de manechin, chip de păpuşă şi... limbă ascuţită, care a dat tot din casă şi l-a făcut pe fratele său să roşească în câteva rânduri.

La rândul ei dansatore de profesie, Alinai spune că fratelui ei îi place să fie în centrul atenţiei chiar şi când nu este de faţă. “Spune mereu că sunt sora lui mai mică, dar asta numai să îmi amintească că nu e nimeni mai mare decât el”, a spus Alina.

5 alina petre sora lui mihai petre roast de infarct la iumor 4 jpg jpeg

Alina ştie deja cât de mult îi place lui Mihai Petre să fie lăudat. “Mihai Petre nu trăieşte pentru dans, dansul trăieşte pentru Mihai Petre”, a spus sora dansatorului, făcând o paralelă cu glumele care se făceau, odată, pe seama lui Chuck Norris.

Nu se putea ca Alina să nu dea din casă şi să nu povestească lucruri din copilărie. “Cel mai probabil copilăria lui Mihai Petre seamănă cu maturitatea lui Mihai Bendeac”, a spus Alina, amuzându-i pe toţi cei de la masa juraţilor.

Şi, dacă nu ştiaţi, aflaţi, tot de la ea, că Mihai Petre şi-a dorit mereu să aibă o trupă rock. “Ţin minte că îmi pune un fular roşu la cap (…) şi trebuia să bat cu două beţe într-un DEX, pentru că cică făceam parte din trupă”.

Dacă până la acest moment, Mihai Petre a zâmbit, brusc zâmbetul i-a îngheţat când sora sa şi-a amintit că “îi plăcea să ne batem cu chiloţii. Cu ai lui. Că erau mai mari şi îi spăla mai rar”. Mult mai dură a fost, însă, fraza: "Niciodată nu am ştiut când e la menstruaţie".

Un alt lucru pe care fanii coregrafului poate nu-l ştiau despre el este că e mai tot timpul la dietă, pentru că i se pare mai mereu că este gras.

FOTO: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis si Klaus Iohannis pe varful Moldoveanu alaturi de Levente Polgar   Facebook jpg
Regina Letizia, Printesa Leonor si Infanta Sofia la Granja Escola Jovent   Instagram (4) jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Profimedia jpg
crbl jpg
FotoJetTindall jpg
Anca Serea la Venetia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charlene în 2008, Getty (1) jpg
Kate Middleton și Meghan Markle, Getty (2) jpg
Kate Middleton, Regele Charles  GettyImages jpg
Catalina Grama si Paul Ipate s au casatorit jpg
Ben Affleck, momente tandre cu fosta soție Jennifer Garner, Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Ricky, Instagram (2) jpg
Letizia și Felipe ai Spaniei, Profimedia (4) jpg
Mihaela Radulescu zi de nastere cu Felix Baumgartner   instagram jpg