Rob şi Kristen, dragoste mare la Oprah

8 mai, 2010

După luni întregi de speculaţii şi o confirmare lipsită de detaliile picante pe care o lume întreagă la aştepta, protagoniştii seriei "Twilight", Robert Pattinson şi Kristen Stewart, şi-au recunoscut relaţia în emisiunea lui Oprah Winfrey. Unde mai pui că celebra moderatoare de talkshow a reuşit să fure de la cea mai vânată pereche de la Hollywood suficiente informaţii, inclusiv când au devenit un cuplu şi ce îi atrage unul la celălalt. Înainte de-a participa la emisiune împreună cu Taylor Lautner şi Dakota Fanning, colegii lor de platou din cea de-a treia parte a sagăi, "Eclipse", Rob şi Kristen au primit un "avertisment" că în timpul emisiunii li se vor pune întrebări făţişe despre povestea lor de dragoste.

După luni întregi de speculaţii şi o confirmare lipsită de detaliile picante pe care o lume întreagă la aştepta, protagoniştii seriei "Twilight", Robert Pattinson şi Kristen Stewart, şi-au recunoscut relaţia în emisiunea lui Oprah Winfrey.

Unde mai pui că celebra moderatoare de talkshow a reuşit să fure de la cea mai vânată pereche de la Hollywood suficiente informaţii, inclusiv când au devenit un cuplu şi ce îi atrage unul la celălalt.

Înainte de-a participa la emisiune împreună cu Taylor Lautner şi Dakota Fanning, colegii lor de platou din cea de-a treia parte a sagăi, "Eclipse", Rob şi Kristen au primit un "avertisment" că în timpul emisiunii li se vor pune întrebări făţişe despre povestea lor de dragoste.

Toată lumea se temea că cei doi îndrăgostiţi se vor eschiva de la comentarii sau, şi mai rău, că vor vorbi exclusiv despre proiectele lor profesionale. Cu toate astea, K-Patz, cum a fost poreclită perechea de presa de peste Ocean, au fost foarte afectuoşi unul cu celălalt. Un martor susţine că cea care avea cele mai multe emoţii a fost Kristen, dar că Robert a reuşit s-o facă să se simtă în largul ei. Emisiunea a fost înregistrată şi va fi difuzată în SUA joi, 13 martie.

FOTO: EPA



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg