Robert De Niro îşi deschide hotel pe insula grecească Santorini

21 ianuarie, 2022
1 fotojet 16 jpg jpeg

Legendarul actor este decis să aducă în Grecia hotelul şi restaurantul Nobu, împreună cu chef Nobu Matsuhisa.

Potrivit ”Travel & Leisure Magazine”, hotelul se va deschide în primăvara lui 2022, în insula grecească Santorini. Celebrul hotel şi restaurant Nobu aparţin actorului De Niro, chef-ului japonez Nobu Matsuhisa şi lui Meir Teper.

Bazele brandului Nobu s-au pus acum 25 de ani, în Los Angeles, când chef Nobu Matsuhisa a deschis primul său restaurant. Robert De Niro a mâncat acolo şi s-a îndrăgostit de abordarea culinară inovatoare a lui Matsuhisa. I-a propus să intre împreună în afaceri şi au deschis un restaurant împreună, în Manhattan.

Matsuhisa este un perfecţionist şi la început a refuzat oferta actorului, considerând că înainte de a se extinde, primul restaurant trebuie să fie impecabil, ceea ce el nu considera că este, la ora aceea. De Niro i-a respectat refuzul şi i-a spus că oferta rămâne valabilă, dacă se răzgândeşte. Chef-ul japonez a revenit după un timp asupra deciziei şi ideea actorului s-a materializat. Au deschis împreună în Manhattan un restaurant de lux. Apoi Nobu s-a extins şi în afara SUA, există restaurante acum la Beijing, Istanbul, Mexic.

Hotelul Nobu se va deschide în Santorini, în superbul Imerovigli, pe coasta de nord a insulei şi va include toate facilităţile de lux ale celebrului brand: restaurant, spa, centru de fitness, piscină infinită, vile cu piscină individuală.

Foto: Profimedia şi PixabayRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg