Rolul Prințesei Diana i-a adus încă un premiu actriței Elizabeth Debicki! Cum a apărut la SAG Awards 2024

26 februarie, 2024

Elizabeth Debicki a fost premiată la SAG Awards 2024, eveniment care a avut loc pe 24 februarie, sâmbătă, în Los Angeles, California! Rolul Prințesei Diana din serialul „The Crown” i-a adus un nou premiu!

Elizabeth Debicki jpg

Elizabeth Debicki a câștigat sâmbătă seară premiul SAG Award 2024 pentru interpretarea  remarcabilă a Prințesei Diana în serialul dramatic „The Crown”. La eveniment, ea și-a început discursul cu o mărturisire onestă și ușor de înțeles: „Cu adevărat, nu mă așteptam la asta. Așa că nu prea știu ce să spun, așa că o să improvizez", a continuat ea.

Elizabeth Debicki și-a amintit de începuturile sale actoricești, spunând: "Îmi place foarte, foarte mult meseria mea. În urmă cu o săptămână, am avut gripă. Stăteam întinsă în pat. Și am avut o amintire, mă gândeam la copilărie. Și mă gândeam la o amintire fericită și mi-am amintit de prima dată când am fost distribuit într-o piesă de teatru. Eram în anul cinci, cred că aveam 10 ani. Cred că părintele cuiva a scris-o.

Cred că era vorba despre copii care se înțelegeau bine, nu cred că era o piesă de teatru adevărată. Cineva mi-a dat acel rol în ultima zi de școală și cred că am levitat până acasă, eram atât de fericită. Și mă simt așa de fiecare dată când cineva îmi dă un rol. Așa că vă mulțumesc pentru asta. Înseamnă foarte mult pentru mine”.

În încheierea discursului său, ELizabeth Debicki a făcut o urare colegilor ei din serialul „The Crown”, precum și mamei sale, a cărei zi de naștere a fost tot sâmbătă. "Pentru frumoasa mea familie Crown și pentru atât de mulți dintre voi aici în această seară. Este o bucurie să lucrez cu voi", a spus ea. "Această slujbă este un astfel de dar. Este ziua de naștere a mamei mele. La mulți ani, mamă, îți mulțumesc foarte mult".

Elizabeth Debicki, în vârstă de 33 de ani, a interpretat-o pe Prințesa Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”, care s-a concentrat pe ultimele zile ale prințesei înainte de accidentul de mașină fatal din august 1997.

Despre rolul ei, pentru People, ea spunea: „M-am documentat foarte mult pentru acest rol. Am petrecut probabil aproximativ un an făcând cercetări, încât m-a făcut să am un respect și o dragoste profundă pentru această persoană despre care nu știam atât de multe". Ea a continuat: "Bătălia prin care a trecut în ceea ce privește mass-media, percepția publică. Nu știam lucruri despre divorț și despre cât de dificil a fost totul pentru toată lumea din familie." 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg