Romaniţa Iovan, foto de la plajă. Designerul arată senzaţional şi s-a răsfăţat cu iubitul sub soarele Greciei

2 august, 2021
1 romanita iovan jpg jpeg

Romaniţa Iovan a plecat câteva zile în însorita Grecie, alături de iubitul său, avocatul Iulian Gogan.

Designerul arată minunat la 56 de ani, iar fotografiile pe care le-a postat pe Instagram vorbesc de la sine. Chiar şi la zeci de ani de când nu mai apare pe podium în prezentări de modă, fizicul Romaniţei este fără cusur.

Şi asta se datorează desigur bunei rutine învăţate încă de când era un model de succes: alimentaţie sănătoasă şi sport. Iar sportul nu ia vacanţă pentru persoanele care ţin mult la forma lor fizică. Ori ăsta este şi cazul Romaniţei. Face plimbări lungi şi sare coarda chiar pe plajă. La 56 de ani, Romaniţa ocupă un loc fruntaş în topul vedetelor de vârsta a doua, care arată senzaţional în costum de baie.

stanga
dreapta
2 romanita iovan jpg jpeg
3 romanita iovan1 jpg jpeg
4 romanita iovan2 jpg jpeg
5 romanita iovan 3 jpg jpeg
6 romanita iovan 4 jpg jpeg
7 romanita iovan 5 jpg jpeg
8 romanita iovan 6 jpg jpeg
9 romanita iovan 7 jpg jpeg
10 romanita iovan 8 jpg jpeg

Într-un interviu mai vechi, Romaniţa Iovan a devăluit şi cum se menţine tânără, afirmând că face sport şi mănâncă multe fructe: „Bătrâneţea vine după 80 de ani, cu siguranţă, iar stilul de viaţă sănătos cred că îşi pune amprenta pe mine. Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă şi nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus. Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri“.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg