Ronnie Wood a dezvăluit că în pandemie i-a recidivat cancerul la plămâni. Artistul de la Rolling Stones se vindecase în urmă cu trei ani

27 aprilie, 2021
3 ronnie wood intro jpg jpeg

După ce în 2018 se vindecase de cancer la plămâni, Ronnie Wood a făcut o dezvăluire tulburătoare: în timpul lockdown-ului, au reapărut celule canceroase. Timp de peste 50 de ani, artistul a fumat câte 30 de ţigări pe zi.

La 73 de ani, cu o soţie iubitoare, Sally (42) şi două fetiţe gemene de patru ani, Ronnie Wood a găsit, în sfârşit, echilibrul, după o viaţă plină de zbucium. Chiar şi în contextul pandemiei, existenţa sa ar fi fost una liniştită, dacă nu descoperea că temuta boală învinsă în urmă cu trei ani a revenit. 

Ronnie Wood şi soţia lui
Ronnie Wood şi soţia lui

Ronnie Wood a dezvăluit pentru The Sun că recent, în timpul lockdown-ului, analizele au relevat noi celule canceroase. Rockerul de la Rolling Stones a descoperit prima dată că are cancer la plămâni în 2017, după 54 de ani de fumat între 25 şi 30 de ţigări pe zi. În urma unei operaţii de cinci ore, prin care i-a fost extirpată o parte din plămân, Ronnie a scăpat de boală, iar în 2018 analizele deja erau perfecte.

Ronnie Wood
Ronnie Wood

Din fericire, în cadrul aceluiaşi interviu în care a dezvăluit că i-a recidivat cancerul, artistul a explicat că totul este sub control în acest moment.

”În lockdown m-am luptat cu noi celule canceroase. Mi-am zis că ce-o fi o fi, nu am ce să fac. Tot ce pot să fac e să gândesc pozitiv, să fiu puternic şi să lupt, restul nu depinde de mine”, a declarat Ronnie Wood pentru The Sun. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG