Ross din „Friends“, reacţie amuzantă după ce un hoţ din Marea Britanie a fost confundat cu el VIDEO

25 octombrie, 2018
5 gettyimages 859112426 jpg jpeg

Actorul David Schwimmer, care l-a interpretat pe Ross Geller în serialul „Friends“, a avut o reacţie amuzantă după ce oamenii legii din Marea Britanie au prezentat internauţilor un filmuleţ cu un hoţ care semăna perfect cu actorul american.

Iniţial, poliţiştii britanici au anunţat că îl caută pe jefuitorul unui magazin, însă imaginile făcute publice i-au făcut pe internauţi să facă glume pe seama hoţului, deoarece este copia fidelă a lui Ross din „Friends“. Oamenii legii au fost nevoiţi astfel să dea un comunicat de presă prin care să anunţe, mai în glumă, mai în serios, că actorul David Schwimmer se afla în SUA în momentul jafului.

image

După ce ştirea s-a viralizat, Ross din „Friends“ a făcut şi el haz de necaz şi a postat pe Twitter un filmuleţ identic cu cel prezentat de poliţiştii din Marea Britanie, însoţit de următorul mesaj: „Domnilor poliţişti, jur că nu am fost eu. După cum puteţi vedea, eu eram în New York. Poliţiştilor din Blackpool care muncesc din greu le doresc mult noroc cu investigaţia“.

Officers, I swear it wasn't me. As you can see, I was in New York. To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.#itwasntme pic.twitter.com/EDFF9dZoYR — schwim (@DavidSchwimmer) October 24, 2018

Officers, I swear it wasn't me. As you can see, I was in New York. To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.#itwasntme pic.twitter.com/EDFF9dZoYRRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg