Roșu și negru! Cel mai bine îmbrăcate actrițe de la gala Critics Choice au mizat pe două culori puternice

15 ianuarie, 2024

Sezonul premiilor de film a continuat, duminica trecută, cu prestigioasa gală Critics Choice, una care, de obicei, semnalează cel mai bine favoriții la mult râvnitele Oscaruri.

Vedete la gala Critics Choice Getty Images jpg

Cu această ocazie, vedetele de primă mână au pășit cu stil pe covorul roșu duminică, la cea de-a 29-a ediție anuală a premiilor Critics Choice, organizată în Santa Monica, California.

Două dintre actrițele nominalizate, Margot Robbie și Emily Blunt, au arătau incredibil în rochiile lor roșii asemănătoare. Vedeta mult aclamatului film Barbie a purtat o superbă rochie Balmain personalizată, fără umăr, cu trandafiri de-a lungul decolteului, în timp ce Emily a optat pentru o versiune cu paiete, cu trandafiri pe un singur umăr, de la Giorgio Armani Prive.

Robbie și-a accesorizat ținuta romantică cu o pereche de cercei cu diamante de la Lorraine Schwartz, cu părul coafat în valuri ușoare și pieptănat pe spate.

La rândul ei, Emily a purtat bijuterii de la Tiffany & Co., și anume o pereche de cercei din platină și aur galben cu diamante, plus o brățară din platină și aur galben, cu safire, opale și diamante.

Foarte elegante au fost și colegele din serialul The Morning Show, Jennifer Aniston și Reese Witherspoon, care au ales look-uri negre clasice. Jennifer a îmbrăcat o salopetă fără bretele, cu o curea statement, în timp ce Reese a strălucit într-o rochie Celine cu o fundă masivă în zona mediană.

Jennifer Aniston la Critics Choice GettyImages 1933386690 jpg

Witherspoon, în vârstă de 47 de ani, a adus-o și pe fiica ei cea mare, Ava Elizabeth Phillippe, în vârstă de 24 de ani, la prestigioasa gală de premii. Aceasta a arătat foarte șic într-o rochie mini neagră, accesorizată cu perle, și a părut, încă o dată, copia mai tânără a celebrei sale mame. 

Reese Witherspoon și fiica ei Ava la Critics Choice GettyImages 1934089779 jpg

Foarte multe dintre marile actrițe prezente la gala de aseară au ales ținute de seară negre, inclusiv Emma Stone, premiată cu trofeul pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea din filmul Poor Things.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg