Roxana Vancea este însărcinată! Cu ce dificultăţi se confruntă vedeta în vârstă de 30 de ani

28 mai, 2021
Roxana Vancea  png

Roxana Vancea a anunţat că este însărcinată în trei luni şi jumătate. La 30 de ani, bruneta îşi împlineşte un mare vis şi se pare că va avea cel mai probabil un băieţel. Fosta asistentă de la ”Neaţa” a povestit cu ce probleme s-a confruntat la începutul sarcinii. 

Roxana Vancea şi-a văzut visul cu ochii. Fosta asistentă de la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”, în vârstă de 30 de ani, a anunţat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D că este însărcinată. 

Frumoasa brunetă pasionată de sport va avea un copil cu antrenorul de fitness Dragoş Puiu, care i-a devenit soţ în urmă cu aproape doi ani. 

Roxana Vancea însărcinată
Roxana Vancea însărcinată

”Dragoş e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunţat şapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi şi am şi aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulaţie. Eu, în trecut, când mă îngrăşasem, am avut probleme cu ovulaţia. Am făcut nu ştiu câte teste, două-trei odată, au ieşit toate pozitive. Aşa l-am anunţat: era pe canapea şi m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea la emisiune. 

”După ultima ecografie sunt 70% şanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, aşa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam greţuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii şi eu sunt foarte slabă”, a adăugat Roxana, care se înţelege de minune cu Milan, băieţelul dintr-o relaţie anterioară a soţului ei. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg