Ruxi a câştigat “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu câţi bani a plecat acasă. Primele declaraţii

7 februarie, 2022
4 ruc jpg jpeg

Ruxi este câştigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ea a fost aleasă, prin vot direct, în cadrul Galei de sâmbătă seară, drept cea mai stilată celebritate şi a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

Efervescentă, tăioasă în declaraţii şi în discuţiile cu contracandidatele sale, aceasta s-a remarcat prin nonconformism, elegantă, rafinament şi atitudine în cadrul “Bravo, ai stil! Celebrities”. “Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să va demonstrez că trebuie să aveţi curaj, să trăiţi ce vreţi voi. Vouă vi-l dedic!  Aveţi curaj să fiţi voi şi să luptaţi pentru ceea ce vreţi! Trebuie doar să credeţi în voi!”, a spus Ruxi.

Cu un procentaj de 53,8%, Ruxi a fost desemnată favorita publicului, cel care a şi avut ultimul cuvânt în alegerea câştigătoarei acestui sezon; a fost urmată de Viviana Sposub, care s-a situat pe locul secund în clasament, cu un scor de 46,2%.

Prima etapă eliminatorie le-a adus în faţa telespectatorilor, în Marea Finală, pe Bella Santiago, Adina Halas şi Raluca Dumitru. Adina a fost prima concurentă care a părăsit show-ul, cu 2,7% din voturile celor de acasă. Raluca Dumitru a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de sâmbătă, acumulând un procentaj de doar 4,3%.

Emoţiile au fost uriaşe pentru concurentele rămase în competiţie şi în goana după marele premiu pus în joc – Ruxi, Viviana Sposub şi Bella Santiago. Aceasta din urmă a părăsit şi ea competiţia, reuşind să acumuleze un procentaj de 10,2% din voturi. Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg