S-au căsătorit în secret, în urmă cu câteva zile, Jennifer Lopez și Ben Affleck?

15 iunie, 2022
bennifer

La doar câteva zile după marea nuntă a lui Britney Spears, circulă zvonuri că celebrul cuplu Bennifer s-ar fi căsătorit în secret.

Știrea este rostogolită în media spaniolă, iar cotidianul Marca e de părere că are toate șansele să fie adevărată.

9 bennifer jpg jpeg

Motivul pentru care nu există fotografii sau dovada? Ziariștii de la Marca spun că mai mult ca sigur, celebrul cuplu ar fi vândut exclusivitatea asupra nunții pentru cifre cu multe zerouri.

Până la urmă, sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din lume. Ar fi de înțeles și faptul că și-au dorit intimitate, în acest caz.

Vedeta pop în doar un an și-a refăcut complet viața. Și-a revenit după logodna ruptă cu Arod, s-a împăcat cu fostul iubit Ben, și-a propulsat cariera mai sus ca niciodată, iar acum, de la câteva luni după ce a primit un inel de logodnă special ca ea, iată că apar zvonurile că nunta mult așteptată ar fi avut loc.

Se pare că vedetele și-ar fi pus oaspeții și angajații să semneze o clauză de confidențialitate, scrie La Marca.

Potrivit aceleiași surse, nunta ar fi avut loc la spectaculosul hotel Ritz-Reynolds Hotel, o locație de vis, cu deschidere la Lacul Oconee, un loc în care multe nunți spectaculoase au avut loc. Locația este perfectă pentru o nuntă secretă.

Se pare că zvonurile s-au rostogolit în media de la oaspeții hotelului. Nu se știe care a fost lista invitaților, dar e posibil să fi fost chiar și Marc Anthony, fostul soț al lui J Lo și tatăl gemenilor săi. Diva J Lo l-a felicitat pe acesta când și el, la rândul său, și-a anunțat logodna cu tinerica Nadia Ferreira, un top model de succes și fostă concurentă la Miss World.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg