Să fie rădăcinile greceşti secretul tinereţii lui Jennifer Aniston? Celebra actriţă născută Joanna Anastasakis arată fabulos la 53 de ani

31 ianuarie, 2022
2 jennifer aniston 4 jpg jpeg

Pe 11 februarie, Jennifer Aniston împlineşte 53 de ani. Se bucură de o carieră de succes, după ce a jucat în zeci de comedii romantice.

Publicul din România o cunoaşte cel mai bine după rolul Rachel, din celebrul serial ”Prietenii tăi”. În curând, actriţa se apucă iarăşi de treabă, va începe filmările alături de Adam Sandler pentru partea a doua a comediei ”Murder Mystery”.

S-a născut în Sherman Oaks, Los Angeles. Părinţii săi sunt John Aniston şi Nancy Dow. Din partea tatălui are descendenţi greci, iar din partea mamei italieni şi scoţieni. Este mai puţin cunoscut faptul că s-a născut cu numele Joanna Anastasakis. Tatăl său, celebrul actor John Aniston s-a născut în Creta, Chania, în 1933. El a emigrat în SUA, unde a primit rolul Victor Kiriakis în celebrul soap opera ”Days of Our Lives” şi pe care l-a jucat 30 de ani.

Mama, Nancy Dow a fost model şi actriţă. Ea a suferit două accidente cerebrale în 2011 şi 2012 şi a murit în 2016, la vârsta de 79 de ani.

Aniston a asistat la divorţul părinţilor când era foarte mică, iar asta a afectat-o teribil. A rămas doar cu mama de la 9 ani, însă a devenit o celebritate cunoscută la nivel mondial. Rolul din Friends i-a adus mulţi bani, însă potrivit USA Today, încă face 20 milioane de dolari anual cu celebrul serial, de când se redifuzează. Naşul actriţei a fost legendarul actor Telly Savalas, faimos pentru rolul Kojak.

Aniston arată ca o adolescentă şi a pus acest fapt pe seama rădăcinilor sale greceşti: ”Tata este grec 100%. Nu are niciun rid la 88 de ani. Nici bunica Yiayia Stella nu a avut riduri şi a murit la 95 de ani”, a spus Aniston.Recente pe Ok! Magazine

Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg