Sabrina, interpreta hitului din anii '80 "Boys, boys, boys", face confesiuni la 52 de ani: "Am avut relaţii conflictuale cu bărbaţii din viaţa mea!"

12 februarie, 2021
1 sabrina 1 jpg jpeg

Italienii o consideră cea mai sexy femeie de 52 de ani din Italia. Sabrina Salerno a acordat un interviu extins pentru Corriere della Sera despre viaţa sa

Pe 15 martie, Sabrina va împlini 53 de ani. Înainte de această sărbătorire, a fost mai sinceră ca niciodată în interviul acordat publicaţiei italiene, vorbind despre bărbaţii din viaţa ei şi abandonul tatălui. "Tata m-a recunoscut în cele din urmă, dar nu am avut niciodată parte de iubirea lui", a spus Sabrina, adăugând că fiul ei, Luca, este centrul vieţii ei.

sabrina 4 jpg jpeg

"Pe primul meu manager nu-l voi ierta niciodată", şi-a amintit Sabrina. "Am avut un manager lipsit de scrupule, manipulator şi abuziv verbal. El căuta mereu punctele mele slabe şi exact acolo mă lovea, făcându-mă şi mai vulnerabilă, pentru că astfel mă manipula mai uşor. Nu ştiu cum am reuşit să rezist psihic, pentru că am fost cu adevărat singură împotriva acestui om. Era o persoană eminamente rea. Ştiu că nu ar trebui să vorbim urât despre oamenii care nu sunt de faţă, dar dacă mă întrebaţi dacă l-am iertat, răspunsul meu e un mare Nu. Şi-ar fi dorit şi o relaţie intimă cu mine, dar din fericire nu am fost niciodată atât de slabă încât să-i cedez. Cu celelalte fete pe care le manageria a abuzat des şi de bunăvoie pe partea asta. E adevărat că, poate dacă nu l-aş fi întâlnit, azi nu aş fi fost artista Sabrina Salerno, ci aş fi fost medic. Dar poate aş fi fost şi mai fericită", a mărturisit ea. 

sabrina 2 jpg jpeg

"Am avut relaţii conflictuale cu bărbaţii din viaţa mea care ar fi trebuit să conteze", şi-a continuat ea dezvăluirile. Şi spune că acest lucru îşi are rădăcinile în copilăria ei, când a suferit, neavând parte de grija părintească. "Am crescut fără să-i am pe părinţi alături de mine. Mama m-a născut la 18 ani şi m-a lăsat în grija mătuşii şi a bunicii mele. Mama a făcut greşeli, dar era tânără. Şi, atât cât a ştiut şi cum a putut, a fost prezentă în viaţa mea şi cu ea am păstrat legătura. Dar relaţia cu tatăl meu nu a existat niciodată. El m-a abandonat. Iar la o vârstă mai matură, am decis să iau eu legătura cu el. Realitatea este că nu am fost un copil dorit de el, am trăit cu sentimentul sfâşietor al respingerii ani de zile, până anul trecut, când tata a murit. Înainte de asta, mi-a cerut iertare. Iertarea, atunci când vine, este o binecuvântare divină. Încă încerc să îl iert, pentru că asta mă ajută să trăiesc mai bine, dar este un proces dificil. Dacă aş spune că l-am iertat şi sunt liniştită, aş minţi. M-a recunoscut în cele din urmă, dar nu am avut niciodată parte de iubirea lui". 

sabrina 3 jpg jpeg

Sabrina şi-a luat, însă, revanşa întemeindu-şi propria familie, împreună cu Enrico Monti, antreprenor în industria textilă. Cei doi sunt împreună din 1993, iar în 2006 s-au căsătorit - după venirea pe lume în 2004 a fiului lor, Luca. "Fiul meu a fost marea schimbare a vieţii mele. El este totul pentru mine, alături de familia şi prietenii mei. E adevărat, însă, că acum e la vârsta adolescenţei şi, pentru că îmi seamănă şi e rebel, mai avem conflicte. Dar are un caracter puternic, el a fost un copil cu adevărat dorit, un fiu al iubirii. Cei născuţi astfel au un echilibru şi stabilitate mai mare". 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg