Salma Hayek la un pas de moarte din cauza COVID-19! Actriţa i-a spus medicului că preferă să moară acasă, decât la spital

20 mai, 2021
1 profimedia 0497493632 jpg jpeg

Salma Hayek a trecut prin cumpăna vieţii după ce s-a confruntat cu teribila boală COVID-19. Din păcate, artista a fost la un pas de moarte şi şi-a revizuit întrega viaţă.

Celebra actriţă a acordat un interviu recent revistei Variety, în care a povestit lupta cu boala, dar şi planurile sale de viitor.

A ales ca până acum să nu povestească traumatizanta întâlnire cu COVID-19. În timpul interviului acordat pe platforma ZOOM, a recunoscut că a contractat virusul chiar la începutul pandemiei.

”Eram rău, medicul efectiv mă implora să merg la spital. Dar eu am refuzat. I-am spus că prefer să mor acasă.”, a declarat actriţa în vârstă de 54 de ani.

Hayek a stat izolată şapte săptămâni într-o cameră din casă, iar într-un anume punct, a fost pusă chiar pe oxigen. Iar actriţa recunoaşte că nici la ora actuală nu şi-a revenit la capacitatea normală, pe care o avea înainte de boală.

Însă din aprilie a reluat filmările la ”House of Gucci” a lui Ridley Scott, unde are rolul unei clarvăzătoare condamnate că a ajutat-o pe Patrizia Reggiani, (Lady Gaga), să-şi omoare în 1995 fostul soţ, pe Maurizio Gucci (Adam Driver), un moştenitor al imperiului fashion Gucci.

A fost rolul ideal de revenire post-COVID, a mărturisit actriţa pe ZOOM.

2 profimedia 0608522259 jpg jpeg

Însă de luna viitoare se întoarce pe marele ecran, unde va apărea alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, în rolul Sonia Kincaid, o comedie de acţiune, o continuare a filmului “The Hitman’s Bodyguard” din 2017.

Foto: ProfimediaimagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg