Samantha Fox, la 52 de ani. Cum arată azi diva gay şi cine a fost iubirea vieţii ei?

23 octombrie, 2018
1 samantha jpg jpeg

Cine nu şi-o aduce aminte pe diva muzicii pop din anii '80, Samantha Fox? Britanica cea blondă şi voluptuoasă care şi-a început cariera ca fata de la Pagina 3, în tabloidul The Sun, pentru ca, în 1986, să-şi facă debutul în muzică cu piesa "Touch Me (I Want Your Body)".

Britanicii au fost obsedaţi de ea, în anii '80, Samantha devenind un icon sexy şi una dintre cele mai fotografiate femei din Regat. A urmat, evident, o apariţie în revista Playboy şi multe altele în filme şi show-uri TV.

image

În tinereţea ei, blonda cea planturoasă era pe val, iar bărbaţii roiau în jurul ei. Numai că nu toţi erau ceea ce trebuie. Australianul Peter Foster, de exemplu, a fost arestat de multe ori din cauza a numeroase fraude. Apoi, britanica s-a iubit cu Paul Stanley, din trupa rock Kiss.

În 1999, au apărut pentru prima dată zvonurile legate de orientarea sexuală a cântăreţei, după ce aceasta a participat ca jurat într-un concurs de Miss pentru lesbiene. 

În 2003, Samantha a recunoscut că este gay şi că iubirea vieţii ei este chiar managerul acesteia, Myra Stratton, cu care Sam s-a căsătorit civil în 2009. 

image

Din păcate pentru Fox, Myra a decedat în anul 2015, la vârsta de 60 de ani, din cauza cancerului. În vârstă de 52 de ani, Samantha este, astăzi, o femeie la fel de seducătoare ca în zilele ei bune, poate cu ceva kilograme şi riduri în plus.

image

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg