Sandra Bullock a explicat de ce lipseşte din social media. Filmul ”The Net” în care a jucat i-a fost cel mai bun profesor: ”Am învăţat multe atunci”

25 martie, 2022
1 profimedia 0672289376 jpg jpeg

Sandra Bullock nu se află printre vedetele ahtiate după Instagram şi social media. Şi a explicat de ce aceste platforme nu o tentează.

Actriţa în vârstă de 57 de ani mărturiseşte că după ce a jucat în filmul ”The Net”, în 1995, a înţeles multe lucruri, subtilităţi care sunt necunoscute multora.

În timpul unui interviu la “The Jess Cagle Show,” co-prezentatoarea Julia Cunningham a întrebat-o pe câştigătoarea Premiului Oscar dacă thriller-ul în care a jucat în anii 90 este motivul absenţei sale din social media. Şi da, Bullock a confirmat: ”Am învăţat multe!”

Actriţa din ”Blind Side” a adăugat: ”Am întâlnit hackers adevăraţi. Unii nu înţeleg că un hacker specializat poate comanda şi pizza de pe copmputerul tău”, a semnalat Sandra.

Bullock a jucat în ”The Net” alături de Jeremy Northam şi Dennis Miller. Ea era programator la o companie de software, a demascat o conspiraţie guvernamentală.

În 2018, actriţa a mărturisit InStyle că nu se simte datoare să adere la Instagram. E adevărat, cele mai multe vedete o fac pentru recunoaştere, pentru a deveni cât mai vizibile şi, de ce nu, pentru bani.

În prezent, Bullock joacă în noua comedie de acţiune ”The Lost City”, alături de Channing Tatum, Brad Pitt şi Daniel Radcliffe. Actriţa a fost ravisantă la premiera acestei producţii, care a avut loc pe 22 martie, la Regency Village Theatre, Westwood, Los Angeles, California. Sandra a purtat o superbă creaţie Elie Saab.

Recent, a anunţat că-şi va pune o perioadă cariera pe pauză, pentru a putea petrece mai mult timp cu cei doi copii ai săi. Vedeta a mărturisit că are nevoie de mai mult timp pentru a se ocupa de fiul Louis, de 12 ani, şi de fiica Laila, de 10 ani.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg