Sandra Bullock întoarce spatele Hollywoodului

6 mai, 2010

Sătulă de atmosfera artificială din Cetatea Filmului, actriţa s-a decis să părăsească Los Angelesul şi să îşi crească copilul proaspăt adoptat în New Orleans. Actriţa şi-a şocat prietenii când le-a comunicat sec că s-a hotărât să dea ipocrizia colegilor de breaslă pe un cămin liniştit pentru micuţul Louis, băieţelul pe care l-a adoptat luna trecută. Destinaţia familiei? New Orleans, oraş de unde provine şi băieţelul.

Sătulă de atmosfera artificială din Cetatea Filmului, actriţa s-a decis să părăsească Los Angelesul şi să îşi crească copilul proaspăt adoptat în New Orleans.

Actriţa şi-a şocat prietenii când le-a comunicat sec că s-a hotărât să dea ipocrizia colegilor de breaslă pe un cămin liniştit pentru micuţul Louis, băieţelul pe care l-a adoptat luna trecută. Noua destinaţie a familiei? New Orleans, oraş de unde provine şi copilul.

Surse din cercul de apropiaţi ai vedetei laureate cu Oscar susţin că un motiv în plus ar fi nevoia Sandrei de a se îndepărta de Jesse James, soţul acesteia, despre care s-a aflat că a înşelat-o în repetate rânduri cu diverse starlete dornice de afirmare.

"Amanta lui Jesse, Michelle Bombshell McGee, profită la maximum de cele 15 minute de faimă pe care le are zilele acestea, graţie scandalului adulterin în care aceasta a fost implicată alături de Jesse. Plus că Sandra nu mai suportă atmosfera apăsătoare din căminul pe care odinioară îl împărţea cu el. Crede că cel mai bine pentru ea ar fi să se retragă undeva unde nu va mai fi vânată din două în două minute", comentează un amic al actriţei.

Pe viitor, Sandra intenţionează să îşi petreacă marea majoritate a timpului în New Orleans, în casa în stil victorian pe care a cumpărat-o pentru ea şi Louis. Fireşte că va face drumuri numeroase şi spre Austin, Texas, oraşul ei de baştină.

Deşi lucrurile între ea şi soţul Jesse sunt departe de-a se fi calmat sau terminat, conform Showbizspy.com, Sandra nu intenţionează să-l ţină pe Jesse, CEO al West Coast Choppers, departe de Louis, în ciuda faptului că pe hârtiile de adopţie acesta nu va figura drept tatăl băiatului.

"Am o cu totul altă relaţie acum cu Jesse, una dulce-amăruie, una în care încerc să-l înţeleg, să-l iert şi să-l susţin în procesul de recuperare. Nu ştiu foarte bine cum vor evolua lucrurile între mine şi el şi dacă vom mai fi ce-am fost vreodată. Dar îmi doresc să fie un tată la fel de bun pentru Louis pe cât am visat amândoi", mărturiseşte actriţa.



Recente pe Ok! Magazine

Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg