Sandra Bullock. Totul despre dramele şi iubirile unei actriţe fără vârstă

25 ianuarie, 2019
1 gettyimages 183959498 jpg jpeg

Nu degeaba e preferata americanilor! Fosta iubită a starurilor Ryan Gosling şi Matthew McConaughey a supravieţuit unei prăbuşiri cu avionul şi divorţului public de un motociclist infidel. 

Cum? N-are cont pe social media şi trăieşte una dintre cele mai discrete poveşti de dragoste. E nepoata unui om de ştiinţă genial, care construia rachete în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, şi fiica unei cântăreţe germane de operă şi-a unui profesor de dicţie american, însă nu şi-a făcut niciodată iluzii că va ajunge ceva mai mult decât o chelneriţă. „Şi nu o chelneriţă obişnuită, ci una veche, care nu şi-a schimbat niciodată meseria. Aşa sunt eu, o introvertită care are grijă de oameni pentru simplul motiv că poate aşa o să aibă şi cineva grijă de mine…“, dă Sandy (54) dovadă de-o modestie atât de atipică Hollywoodului.

Noroc că destinul i-a dovedit contrariul şi că, ghidată de propriul instinct, a ajuns unde este astăzi! Pentru că despre instinct a fost vorba în 1994, când actuala deţinătoare a unei averi de 200 de milioane de dolari a acceptat rolul din Speed, filmul care a scos-o din anonimat, în ciuda tuturor sfaturilor primite să-l refuze: „Toată lumea îmi spunea să nu apar în acel film, dar bine că mi-am ascultat vocea interioară!“. Acelaşi instinct i-a dictat şi restul deciziilor bune din viaţa ei plină ochi de trădări şi dezamăgiri amoroase! Născută în Arlington, Virginia, Sandra Annette Bullock şi-a trăit copilăria în Europa, pendulând între Nürnberg şi Viena, unde părinţii ei, Helga Mathilde Meyer şi John W. Bullock, s-au întâlnit şi au profesat. Micuţa americancă a învăţat rapid germana şi n-a fost străină nici de scenă, dans şi muzică, făcându-şi debutul artistic la 5 ani, când a jucat într-una dintre producţiile muzicale ale mamei sale. Copiind exemplul acesteia, Sandy a început să studieze muzica clasică şi baletul. Interesul pentru teatru şi l-a descoperit când era deja mutată, cu familia, în SUA şi urma liceul Washington-Lee.

image

Foto sus: cu Ryan Gosling

După absolvire, şi-a propus aprofundarea materiei preferate, la East Carolina University din Greenville, Carolina de Nord, şi, chiar înainte de a-şi lua diploma, s-a mutat la New York pentru a da o şansă reală actoriei. Ca mulţi dintre colegii ei de breaslă, s-a angajat chelneriţă, pentru a se putea întreţine, între turele de la restaurant bifând, evident, toate castingurile despre care afla. Norocul i-a surâs în 1987, când a primit primul ei rol, cu toate că, abia în 1992, începea să se audă de Sandra Bullock. Şi asta datorită primului ei film mai important de la Hollywood, Love Potion No. 9. N-a fost nici pe departe rolul vieţii ei, însă i-a propulsat numele pe genericul unei pelicule care a fost, totuşi, proiectată în cinematografe şi n-a intrat direct pe casetă video. Mai mult de-atât, i-a facilitat întâlnirea cu primul ei iubit hollywoodian, Tate Donovan. „Pur şi simplu, l-am adorat pe Tate!“, spunea ea în 1995, la un an după ce idila lor de patru ani se încheiase deja. „El înseamnă totul pentru mine şi pot băga mâna în foc că însemn şi eu totul pentru el…“ Ei, nu chiar, pentru că acto¬rul a început, la scurt timp după despărţirea de Sandra, o idilă cu Jennifer Aniston. Cu toate astea, Bullock s-a declarat absolut convinsă că faima „rivalei“ ei n-a avut nimic de-a face cu despărţirea lor:

image

Foto sus: Cu Jesse James

„Nici în ruptul capului n-aş crede că succesul profesional al unuia dintre noi poate alunga dragostea dintr-o relaţie!“. Totuşi, ceva-ceva tot s-a întâmplat de cei doi actori şi-au încheiat socotelile unul cu altul. Poate că… Jennifer Aniston s-a întâmplat. Totuşi, Sandra a găsit repejor pe cineva de încredere. Don Padilla a însoţit-o pe actriţa tot mai cunoscută la premiera altui blockbuster de-ai ei, The Net (1995). Şi, de parcă zâmbetul ei la braţul noului iubit n-ar fi fost de-ajuns ca să ne transmită fericirea pe care o simţea din nou, Bullock a confirmat, la finele filmării peliculei A Time To Kill (1996), că se vedea deja cu cineva de 10 luni. „O persoană foarte drăguţă!“, l-a descris ea pe actorul încă necunoscut la acea vreme. Însă, cum-necum, şi relaţia asta a ajuns la final, iar actriţa care supravieţuise, totuşi, unei prăbuşiri reale cu avionul (în 2000, când aeronava în care se afla prezenta îngrijorătoare defecţiuni teh¬nice) a găsit puterea să-şi ia „Adio!“ de la cel care o făcuse să uite de primul ei mare eşec amoros, Tate Donovan. În iunie 1997, Rolling Stone publica un material despre realitatea nu prea grozavă pe care Sandra a trebuit s-o înfrunte după despărţirea de Padilla: „Singurul lucru bun de-atunci a fost să constat că prietenii nu-mi sunt alături doar la bine. Pentru că perioadele bune nu înseamnă oricum nimic!“. Prea pesimist? Şi încă nu dăduse peste parte¬nerul care i-a aplicat lovita de graţie... În 1996, cariera Sandrei era într-o ascendenţă binemeritată, iar viaţa ei personală şi-a revenit şi ea (măcar temporar) odată ce un anume Matthew McConaughey şi-a in¬tersectat destinul cu al ei. S-au întâlnit în perioada de pre-producţie a peliculei A Time to Kill, iar starul din Speed s-a folosit de faima ei tot mai mare pentru a-i face rost lui Matthew de un rol în film.

image

Foto sus: Cu Matthew McConaughey

Intervenţia ei a fost mană cerească pentru actorul aflat atunci la început de drum, pentru că tocmai personajul din A Time to Kill i-a adus lui McConaughey notorietatea. Iar recunoştinţa lui i-a readus Sandrei zâmbetul pe chip: „Am spus că nu voi mai avea nicio relaţie amoroasă cu vreun actor, dar am greşit generalizând. Pentru că am cunoscut şi actori care chiar au cele mai bune intenţii…“. Se referea, evident, la Matthew, deşi n-a recunoscut că au format vreodată un cuplu. În 1997, când se afla în turneul de promovare al filmului Hope Floats, Sandy a indus-o în eroare pe Oprah spunându-i că ea nu are nicio treabă cu McConaughey, care era oricum, în mod oficial, implicat într-o idilă cu Ashley Judd pe-atunci. „Nu este iubitul meu“, a luat prin surprindere audienţa emisiunii. „Dar orice femeie interesată de el trebuie să răspundă în faţa mea…“, lăsând, totuşi, de înţeles că aveau o relaţie extrem de apropiată, pe care nu s-a mai obosit s-o nege în 2003, când o revistă glossy americană s-a referit la Matthew ca la fostul ei iubit. Muzicianul Bob Schneider s-a adăugat, în 1999, pe lista cuceririlor ei amoroase, trăind, timp de doi ani, alături de actriţa stabilită deja în Austin, Texas. „Avem o viaţă foarte retrasă şi nu mai ardem etape, am învăţat asta din greşelile trecute“, a declarat ea în 2000. Relaţia lor profesională, însă, a durat mai mult decât cea sentimentală. Multe dintre piesele lui au ajuns pe coloana sonoră a filmelor ei, de la Bullets din Miss Congeniality, la The World Exploded into Love în The Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood, iar melodia Love is Everywhere a fost, cu siguranţă, cel mai bun lucru din pelicula All About Steve. Oricum, întreaga tevatură sufletească ce venea la pachet cu orice relaţie sentimentală a apăsat întotdeauna greu pe umerii actriţei.

image

Foto sus: Cu Bryan Randall

„Să ies în oraş cu un bărbat e foarte complicat pentru mine. Am o teamă reală de a spune cuvântul care începe cu i… Am senzaţia că, odată ce spun «Te iub…», gata, cerul o să se prăbuşească pe mine!“ În timpul pregătirii filmărilor pentru Miss Congeniality (2000), alt mare succes marca Sandra Bullock, actriţa traversa unul dintre rarele ei momente de împlinire amoroasă. „Mi-am încheiat căutările şi am ales un singur bărbat. Ce-o fi o fi! Până văd unde duce toată chestia asta, am parte de multă bucurie“. Care, din păcate, n-a ţinut la nesfârşit, pentru că anul care a venit i-a adus starului hollywoodian încă un rateu sentimental. Până când Ryan Gosling i-a apărut, totuşi, în cale. „Suntem prieteni. Dacă aş spune «doar prieteni», aş minţi“, a încercat actriţa să confirme una dintre cele mai frumoase idile pe care le-a avut. „El e ca un mic Buddha. M-a ajutat enorm să mă relaxez, să nu mai iau în considerare lucrurile neimportante“, a detaliat ea legătura specială pe care a avut-o cu iubitul cu 16 ani mai tânăr decât ea.

Şi, culmea!, dintre toţi aceşti A-listeri care i-au stat cândva alături, Sandra s-a lăsat condusă la altar de un anonim, care i-a mai şi zdrobit sufletul în milioane de bucăţi... Într-una din zile, când se plimba nestingherită cu nepotul ei prin Long Beach, a intrat în magazinul de motociclete al unui anume Jesse James. „Nimeni nu ştie ce e în spatele unei aparenţe“, rostea ea prevestitor. „Există, pe lumea asta, oameni care arată atât de nevinovaţi şi de iubitori, dar, când colo, îşi înşală soţia, n-au grijă de copiii lor şi sunt absolut îngrozitori pentru întreaga omenire.“ Şi, din păcate, ea a dat chiar peste unul dintre ei. Cel care zâmbea plin de admiraţie pentru Sandra pe covorul roşu şi care nu părea că profita la maximum de notorietatea unei celebrităţi de calibrul ei i-a înfipt, într-un final, cel mai adânc cuţitul în inimă. Cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit pe 16 iulie 2005, în cadrul unei ceremonii-surpriză, şi au trăit fericiţi până prin 2010, când s-a iscat brusc un scandal-monstru, la numai opt zile după ce Bullock câştigase Oscarul cu rolul din The Blind Side.

Unii susţin că de vină trebuie să fi fost „blestemul Oscarului“, din cauza nenorocirilor care s-au abătut, de-a lungul timpului, asupra mai multor actori care au dus acasă mult râvnita statuetă. Alţii au blamat-o pe actriţă că n-a identificat semnalele de alarmă care trebuie să fi existat cu privire la motociclistul plin de tatuaje şi tatăl rebel a trei copii proveniţi dintr-un mariaj anterior. Dar ce mai contea¬ză?! Proaspăta câştigătoare a Oscarului îşi tră¬ia cea mai cruntă perioadă din viaţă în timp ce noi detalii înjositoare apăreau în presă despre infidelităţile repetate ale soţului ei. Da, Jesse a înşelat-o pe Sandra Bullock pe cea mai mare parte a mariajului lor şi nu, ea nu a bănuit ni¬mic. Iar cireaşa de pe tort a fost calitatea în-doielnică a amantelor „domnului Bullock“. În primă instanţă, s-a aflat despre modelul de tatuaje Michelle „Bomba Sexy“ McGee, care a avut bine-mersi o aventură „stabilă“ cu soţul uneia dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood. După care au apărut informaţii despre alte femei uşoare, care au trecut prin patul lui Jesse în timp ce acesta poza ca cel mai îndrăgostit soţ din lume. Doar o simplă şi înşelătoare aparenţă, vorba lui Sandy! Individul şi-a dat arama pe faţă pe măsură ce scandalul lua tot mai mult amploare. Dacă, la început, şi-a exprimat public scuzele pentru comportamentul său regretabil, la scurt timp, James şi-a explicat faptele ca fiind normale, ca făcând, pur şi simplu, parte din viaţă. După cum era de aşteptat, Sandra s-a despărţit instant de soţul infidel şi, la numai zece zile după ce depusese actele de divorţ, a apărut triumfătoare, pe coperta People, cu copilul ei.

Surpriză pentru întregul mapa¬mond! Înainte de-a se declanşa scandalul, soţii James-Bullock depuseseră, în mare secret, dosarul pentru adopţia unui copil, iar, în toiul întregii nebunii, Sandy a cerut înfierea micuţului Louis doar de către ea. Ceea ce s-a şi întâmplat. „Suntem toţi fix acolo unde tre¬buie să fim“, dădea actriţa semne că viaţa ei era, în sfârşit, pe făgaşul normal, în 2013. Doi ani mai târziu, simpaticul Louis a devenit fra¬tele Lailei, al doilea copil adoptat de Bullock, iar mica şi frumoasa ei familie a devenit prioritatea numărul unu pentru actriţă. „Cei mai potriviţi copii au apărut în viaţa mea în cel mai potrivit moment“, ne convinge vedeta de 54 de ani de menirea ei de-a fi mamă. Fără să ezite, şi-a concentrat aproape toată atenţia asupra copiilor ei, mai bifând pe ici, pe colo doar câteva proiecte profesionale. Unul dintre ele, Gravity (2013), i-a adus şi cea de-a doua nominalizare la premiile Oscar şi un profit personal de 90 de milioane de dolari, care a catapultat-o, în 2014, în vârful clasamentului Celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood. După o pauză binemeritată de pe „piaţa“ amoroasă, Sandy a revenit, în 2015, cu „cea mai fericită idilă din viaţa ei“, după cum spun apropiaţii A-lister-ului. Când fiul ei a împlinit 5 ani, actriţa l-a angajat pe fotograful Bryan Randall (52) pentru a imortaliza momentele-cheie de la petrecerea sărbătoritului Louis. Şi, de la realizarea unei şedinţe foto memoriabile pentru clienta sa VIP până la a dezvolta o relaţie intimă cu ea n-a fost decât un pas pentru Bryan, fostul model high class şi actualul fotograf de succes. Iar acum, cei doi amorezi îşi trăiesc fericiţi povestea de dragoste în cel mai discret mod cu putinţă. Randall, care este şi el părinte (are o fată adolescentă dintr-o idilă anterioară), se poartă ca un adevărat tată cu Louis şi Laila, pe care îi vedem, de altfel, extrem de rar în spaţiul public.

image

De fapt, Sandra depune un efort susţinut pentru ca micuţii ei să se bucure de o copilărie normală. „Louis nici măcar nu ştie ce e ăla un Oscar, de fapt el nici n-are habar ce meserie am“, povestea vedeta cu ceva timp înainte. Şi lucrurile nu s-au schimbat nici în ziua de azi. N-avem nici cel mai mic indiciu dacă un nou mariaj i-ar mai surâde actriţei sau dacă extinderea familiei mai este luată în calcul de starul din Ocean’s Eight (2018), dar îi respectăm nevoia de discreţie după atâtea dezamăgiri sentimentale şi lecţii dure învăţate pe propriul suflet. Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate