Sarah Jessica Parker rupe tăcerea în legătură cu conflictul dintre ea și Kim Cattrall: ”Nimeni n-a vorbit așa despre mine”

3 iunie, 2022
1 kim cattrall and sarah jessica parker jpg jpeg

Este de notorietate faptul că două dintre vedetele celebrului serial ”Sex and the city” au avut divergențe iremediabile, care au dus până la absența personajului Samantha din cea mai recentă serie ”And just like that”.

Deși subiectul a fost ocolit de ambele protagoniste, în ciuda insistențelor mediatice, Sarah Jessica Parker a vorbit, în sfârșit, despre disputa cu colega sa de filmări.

Sarah Jessica Parker

Vedeta a participat la podcastul “Awards Chatter” al lui The Hollywood Reporter’s, ocazie cu care, diva de 57 de ani a spus lucrurilor pe nume.

Starul HBO Max a subliniat de la început: ”Mi-e greu să vorbesc despre asta, întrucât am fost mereu atentă să nu spun lucruri neplăcute.”

Parker a explicat că vrea să prezinte situația din punctul său de vedere, cum s-a simțit, cum a perceput-o. De aceea, i-a mărturisit gazdei Scott Feinberg că drama reală a fost mai mult unilaterală pentru Kim Cattrall, actrița de 65 de ani. ”O singură persoană a tot vorbit”, explică Parker.

Kim Cattrall şi Sarah Jessica Parker

Potrivit lui SJP, scindarea a avut loc în 2010, când nu s-a mai filmat al treilea film ”Sex and the City” din cauza pretențiilor emise de Cattrall către Warner Bros. ”Nu am vrut să facem filmul fără ea”, a mai spus SJP.

”Sigur că am fost dezamăgite”, s-a referit actrița și la celelalte două colege, Cynthia Nixon și Kristin Davis.

cynthia-nixon-sarah-jessica-parker-kristin-davis-in-and-just-like-that

Totuși, cea mai mare durere a lor nu a fost asta, ci felul în care Kim Cattrall a vorbit despre perioada în care au filmat cele șase sezoane de mega succes.

Sarah Jessica Parker s-a declarat revoltată: ”Nimeni n-a vorbit așa despre mine”, făcând referire la dezvăluirile colegei sale. Vedeta de pe Broadway a explicat că mereu a fost atentă să se afle în relații bune cu oamenii, nicidecum conflictuale.

Cattrall a vorbit negativ prima dată despre colegele sale în emisiunea lui Piers Morgan, din septembrie 2017. ”Nu am fost niciodată prietene și cred că e cel mai bine că am fost doar colege. E mai sănătos”, declara Kim atunci. A spus că ”Sarah ar fi putut să fie mai amabilă. Nu am știut niciodată care a fost problema ei.”

5 kim cattrall jpg jpeg

Cinci luni mai târziu, fratele lui Cattrall a murit, iar aceasta a fost foarte agresivă cu SJP când și-a prezentat condoleanțele public.

Mesajul halucinant al lui Kim a sunat așa: ”Să ne înțelegem. Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Îți spun pentru ultima oară, nu mai exploata tragedia noastră ca să-ți reabilitezi imaginea de fată bună.”

Parker a spus în podcast că e ciudat, răceala a survenit treptat și a vrut ca toată lumea să știe, nu s-a întâmplat nimic pe față, niciun conflict, nicio ceartă. Sarah spune că ea nu a acuzat-o niciodată pe Cattrall de nimic și că nimeni din partea sa nu a făcut-o. Însă, la fel de corect îi recunoaște meritul în serial și faptul că prezența sa a contribuit mult la succesul producției.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg