Schimbarea la care a recurs Maria C├órneci dup─â perioada de doliu: ''Durerea e ├«n suflet ┼či nu va pleca niciodat─â, dar de pe chip chiar mi-am dorit s─â o ┼čterg"

27 octombrie, 2020
1 carneci2 jpg jpeg

Anii, nop┼úile pierdute ┼či sup─âr─ârile prin care a trecut recent ┼či-au pus amprenta pe chipul Mariei C├órneci. Artista se preg─âte┼čte s─â revin─â pe scen─â dup─â perioada de doliu, dar si cea a pandemiei, cu ├«mbun─ât─â┼úiri faciale. Pentru c─â vrea s─â urce cu fruntea neted─â pe scen─â, Maria Carneci s-a ├«narmat cu mult curaj ┼či a apelat la serviciile unui cunoscut medic estetician.

ÔÇ×Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grij─â s─â ar─ât bine c├ónd voi reveni ├«n fa┼úa admiratorilor mei. ├Änf─â┼úi┼čarea de pe scena este o dovad─â de respect ┼či iubire pentru public", a scris artista pe contul ei de socializare.

Maria Cârneci declara, în urmă cu un an, că nu are nimic împotriva operaţiilor estetice, dar că se teme de intervenţiile chirurgicale.

Artista a povestit cum Irina Loghin a ├«ncurajat-o s─â apeleze la anumite trucuri de ├«nfrumuse┼úare. "Nu am nimic cu opera┼úiile estetice, tr─âim ni┼čte timpuri ├«n care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut s─â m─â duc─â s─â-mi tatuez buzele, spr├óncenele. Ea ┼či-a facut contur la buze. Am ├«ntrebat cum se realizeaz─â ┼či c├ónd am v─âzut c─â sunt ni┼čte ace nu am mai vrut. ├Ämi este fric─â, dar acum parc─â am mai pierdut din team─â. Mi-am dorit s─â revin ├«n fa┼úa publicului cu decen┼ú─â, nu a┼ča lipsit─â de vlag─â, cu riduri, dup─â at├ótea luni de pl├óns. Durerea e ├«n suflet ┼či nu va pleca niciodat─â, dar de pe chip chiar mi-am dorit s─â o ┼čterg".