Schimbarea la care a recurs Tania Budi. Vedeta a împlinit 53 de ani

8 februarie, 2021
1 tania8 jpg jpeg

Tania Budi se poate lăuda cu o frumuseţe naturală. peste care timpul pare să nu-şi lase amprenta. După cum a mărturisit în mai multe rânduri, vedeta nu este adepta operaţiilor estetice invazive, ci apelează periodic la proceduri minim invazive, discrete, realizate de medicul ei estetician, Iancu Morad.

tania150 jpg jpeg

Tania Budi a împlinit în urmă cu două zile 53 de ani. Pregătirile pentru ziua ei de naştere au presupus şi urmarea unui tratament de rejuvenare facială la care, de regulă, apelează de trei ori pe an. Este vorba despre mezoterapie, un tratament care ajută la întinerirea zonei faciale şi a decolteului. Se folosesc substanţe active ce stimulează producţia de colagen şi elastină, precum şi antioxidanţi ce combat radicalii liberi. „Tania este o femeie extrem de frumoasă care nu are nevoie de intervenţii estetice majore. Sunt mândru că este pacienta mea deja de atâţia ani. Alegem întotdeauna tratamente rapide şi simple, proceduri cu ajutorul cărora frumuseţea ei naturală este menţinută în timp şi pusă în valoare. Acum, în pragul împlinirii vârstei de 53 de ani, am ales să îi împrospătăm tenul şi să-i redăm fermitatea printr-o şedinţă specială de mezoterapie. Tratamentul se aplică prin microinjecţii cu substanţe active ce stimulează producţia de colagen şi elastină, precum şi antioxidanţi ce combat radicalii liberi. Tratamentul este nedureros şi nu presupune timp de recuperare.”, declară medicul estetician Iancu Morad. Vedeta face mezoterapie de 3 ori pe an. Cât despre PRP, tratament cunoscut şi sub numele de Terapia Vampir, Tania apelează la el cam de două ori pe an. Este o tehnică proprie de tip PRP pentru rejuvenarea facială care foloseşte celule proprii.

Se recoltează sânge, se centrifughează şi se îmbogăţeşte cu un cocktail de substanţe hrănitoare ce se injectează apoi la nivelul feţei sau al gâtului. Substanţa este perfect tolerată de organism şi regenerează pielea din profunzime, având ca rezultat un aspect vizibil întinerit şi proaspăt. „Merg la medicul meu estetician de câteva ori pe an. Mai exact, de câte ori simt nevoia unui refresh. Am făcut-o şi acum, înaintea zilei mele de naştere. Vreau să întâmpin vârsta de 53 de ani cu un ten luminos, ferm şi intens hidratat. Mezoterapia se numără, alături de PRP, printre tratamentele mele favorite atunci când vine vorba despre rejuvenare facială. Sunt proceduri simple, rapide, care nu dor şi mă ajută să îmi păstrez în timp prospeţimea tenului”, declară Tania Budi. Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate