Schimbarea la față: aceste vedete au intrat în 2024 cu un chip ajustat de bisturiu

10 februarie, 2024

New Year, New Me? E acceptabil, atâta timp cât lumea-și mai poate aduce aminte și de old you. Aceste vedete cu state vechi la Hollywood au luat cu asalt atât sezonul premiilor, cât și cabinetele chirurgilor esteticieni.

Calista Flockhart

Calista Flockhart operată GettyImages 1934273112 jpg

A strălucit la Gala Critics Choice, acolo unde a apărut alături de soțul Harrison Ford, însă zâmbetul ei larg a scos în evidență și intervențiile estetice cu care actrița de 59 de ani tot încearcă să țină timpul în loc. Totul pare încremenit și umflat pe chipul Calistei... Păcat.

Emily Blunt

Emily Blunt operată profimedia 0835608191 jpg

A dominat sezonul premiilor alături de colegii ei din mult premiatul film Oppenheimer și, probabil, acesta a fost și motivul pentru care a simțit nevoia unui refresh facial. Probabil că ce a ieșit este departe de ce s-a dorit, căci, după apariția ei la Governors Awards, fanii s-au întrebat câte intervenții estetice și-a făcut. Și de ce..

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston operată GettyImages 1916023332 jpg

Actrița a făcut furori la galele de premii care s-au succedat, la început de an, la Hollywood, grație succesului serialului în care joacă, The Morning Show. Păcat că silueta fabuloasă a vedetei de 54 de ani nu este susținută și de un chip nealterat din punct de vedere artificial. Din păcate, pe măsură ce trece timpul, Jen pare că apelează din ce în ce mai mult la fillere și botox, iar expresiile ei faciale par dureroase.

Rebecca Romijn

Rebecca Romjin operată GettyImages 1933374099 jpg

Actrița în vârstă de 51 de ani n-a mai apărut de mult pe covorul roșu al unei gale de film. A făcut-o însă la Critics Choice, acolo unde serialul în care joacă, Star Trek: Strange New Worlds, a fost nominalizat. Dacă-ți mai aduci aminte de ceva din anii ei de glorie, cu siguranță nu asociezi cu acest chip. Fosta soție a lui John Stamos este de nerecunoscut după atâtea intervenții estetice. Ba chiar a ajuns să fie confundată cu Chelsea Handler.

Chelsea Handler

Chelsea Handler operată GettyImages 1934272590 jpg

Despre comediantă putem spune că arată minunat, la o primă vedere. Silueta vedetei de 48 de ani este suplă și feminină, iar aspectul ei este unul demn de red carpet. Până-n momentul în care vedeta încearcă să râdă, iar ochii par din altă poveste decât restul feței... încremenite.

Julianne Moore

Julianne Moore operată GettyImages 1922123869 jpg

Actrița de 63 de ani nu este o fană a botoxului, dar nici a expresiei „a îmbătrâni cu grație“, conștientă de presiunea care se pune pe vedete, de a arăta mereu tinere. Probabil că acesta e motivul pentru care roșcata a intervenit, subtil ce-i drept, asupra ridurilor evidente, afișând o față ceva mai imobilă la gala Governors Awards.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madonna, Profimedia 0848428893 jpg
Anna Wintour, Cara Delevingne și Lewis Hamilton, Profimedia jpg
FotoJetVioleta jpg
Clanul Vera, David jpg
FotoJetcupluri Bafta jpg
FotoJetBafta (2) jpg
Nicole Kidman GettyImages 1359116428 (2) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
FotoJetBrad jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (3) jpg
Gisele Bündchen se iubește cu Joaquim Valente, Profimedia (1) jpg
FotoJetAlbu jpg
David Beckham și Victoria (4) jpg
Melania şi Donald Trump
Regina Rania, Joe Biden, GettyImages jpg
FotoJetMichael jpg
George și Amal Clooney la Veneția, Profimedia (3) jpg
Bennifer la premiera This Is Me    Now, Profimedia jpg