Se întâmplă şi la case mai mari! Bella Hadid, nevoită să îşi vândă luxosul apartament din New York. FOTO!

19 martie, 2021
6 bella hadid foto intro jpg jpeg

Supermodelul Bella Hadid şi-a scos la vânzare frumosul penthouse din New York, pentru o sumă sub preţul pieţei. Nu se ştie motivul, dar umblă vorba că familia are ceva probleme cu banii, iar pandemia de coronavirus şi-a spus probabil cuvântul.

La 24 de ani, Bella Hadid, sora la fel de celebrei Gigi Hadid, are lumea la picioare. Contracte de modelling fabuloase, privilegii fantastice, bani să-i întorci cu lopata… sau nu? Ori pandemia i-a afectat serios bugetul, ori are de gând să investească banii într-un plan secret, altfel nu ne prea explicăm de ce se îndură să vândă un astfel de loc.

bella hadid podium jpg jpeg

Bella şi-a scos la vânzare apartamentul din New York, un spaţiu loxos, generos, cu două dormitoare mari, două băi şi o terasă minunată. Totul pentru un preţ de până în 6 milioane de dolari, considerat a fi sub preţul pieţei. Bruneta sexy achiziţionase locuinţa din Soho după despărţirea de fostul iubit, the Weeknd, în 2018, cu care împărţise înainte un apartament din centrul metropolei. 

E drept că de când a izbucnit pandemia, Bella şi-a petrecut mare parte din timp la ferma mamei ei, Yolanda, din Pennsylvania, vizitând în acelaşi timp şi casa milionarului său tată, Mohamed Hadid, din Los Angeles. Tată care, spun gurile rele, ar avea probleme serioase cu banii de vreo doi ani. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg