Se mai poate repara ceva între Andreea Bălan şi George Burcea? Artista a răspuns într-un nou vlog VIDEO

25 martie, 2020
1 andreea balan si george burcea divort 5 jpg jpeg

În această perioadă de izolare impusă, viaţa de familie este pusă la şi mai grele încercări.

Andreea Bălan a început anul într-un mod în care nu l-ar fi putut anticipa şi, deşi au existat semnale încă de la finalul lui 2019 că partenerul său de viaţă s-a schimbat, artista a încercat până în ultimul moment să-şi salveze mariajul. La nivel de comunicare publică, a încercat să evite să dea declaraţii de presă referitoare la situaţia grea prin care trece, alegând să dea doar câteva detalii în exclusivitate la "Xtra Night Show", emisiunea lui Dan Capatos.

Acum, însă, când sentimentele s-au mai sedimentat, Andreea Bălan a revenit cu noi declaraţii în cadrul unei înregistrări postate pe canalul său de YouTube, intitulat sugestiv "Life update după despărţire"-

Întrebată de fani de ce n-a luptat mai mult ca să-şi salveze mariajul, artista a spus că: "N-ai cum să-l salvezi sau să lupţi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu nişte traume pe care poate nu le conştientizează sau nu doreşte să le vindece şi nu vrea să fie ajutat. Un om, ca să fie ajutat, trebuie să-şi dorească să primească ajutorul. George nu şi-a dorit acest lucru. Prin urmare, despărţirea a fost inevitabilă."

"Am încercat până în ultima clipă să salvez, dar nu am avut ce să salvez, pentru că el şi-a dorit altceva, şi-a dorit să aibă altă viaţă. În viaţa în care era cu noi nu se mai regăsea şi era nefericit".

Andreea Bălan se arată, totuşi, înţelegătoare faţă de situaţia care a dus la separarea ei de tatăl fetiţelor ei. "Nefericirea pe care el o avea o pot înţelege până la un anumit punct, pentru că într-o relaţie, evident, greşesc ambii parteneri, unul mai puţin, altul mai mult. Dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie, abandonat de mamă, părăsit de tată, totodată cred că suntem definiţi de copilărie şi suntem 90% trecut şi 10% prezent."

Relaţia dintre Andreea Bălan şi George Burcea a fost reală sau romanţată? "Lucruri urâte au fost doar în ultimele trei luni. În rest, relaţia noastră a fost frumoasă aşa cum v-am prezentat-o. (...) Doar că, la un moment dat, s-a schimbat din motivele care au apărut şi în presă - cam 90% din tot ce s-a scris a fost şi este adevărat şi, în trei luni de zile, m-am trezit că nu mai am familie."

Există, totuşi, vreo şansă de împăcare? "Din păcate, nu se mai poate acest lucru, pentru că am trecut deja de punctul în care se mai putea repara ceva. Din păcate, urmează să depun actele de divorţ, urmează să ne separăm. Repet, e o situaţie pe care eu nu mi-am dorit-o, dar dacă am ajuns aici, nu mai am ce să fac. Merg înainte şi ceea ce contează este fericirea fetelor mele, Ella şi Clăriţa, să fie fericite, să fie sănătoase şi acum absolut tot ceea ce mă preocupă este să fie ele bine, să fiu o mamă full time şi să am grijă de ele. () Cu mine s-a mutat mama mea. George nu mai locuieşte cu noi de aproape două luni. În continuare, avem bona care ne ajută. (...) Mă consider full time mom acum, nu mai există altă activitate, nu mai sunt concerte, emisiuni, cu toţii stăm în casă."

Iată ce a mai spus Andreea Bălan în primul ei vlog despre divorţ:Recente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg