Se retrage din viaţa publică! Un Alec Baldwin slăbit şi încercănat, fotografiat după priveghiul femeii ucise accidental

25 octombrie, 2021
1 alec baldwin profimedia 0639614011 jpg jpeg

Alec Baldwin este un om dărâmat.

După tragedia în urma căreia actorul de 63 de ani a împuşcat-o mortal, la filmările pentru westernul Rust, pe directoarea de imagine a filmului, Halyna Hutchins, ca urmarea folosirii accidentale a unui pistol cu gloanţe reale în loc de unele oarbe, actorul n-a putut fi liniştit timp de ore întregi. Încărcat de vină, starul şi-a propus să ia o pauză de la viaţa publică, pentru a se reechilibra emoţional, susţin surse apropiate acestuia.

Ca atare, Baldwin şi-a anulat toate proiectele profesionale. “Aşa se comportă el în momentele dificile. Dispare din atenţia publică”, a declarat o sursă pentru revista People. Sâmbăta trecută, un Baldwin cu un aspect devastat a fost fotografiat părăsind un hotel din localitatea Santa Fe (regiune în care au avut loc filmările), alături de soţul şi fiul victimei, Matt Hutchins şi Andros.

La un moment dat, un Baldwin slăbit şi încercănat a fost fotografiat îmbrăţişându-l pe soţul Halynei, unul care a declarat presei că Alec le-a fost aproape în aceste momente teribile. Soţul şi fiul femeii decedate în urma accidentului de pe platouri au sosit în Santa Fe pentru a lua parte la un priveghi organizat în memoria acesteia, vinerea trecută, acolo unde a fost prezent şi Alec.

Primele informaţii despre caz, unele neoficiale, însă, susţin că armurierul angajat pentru acest film era o tânără destul de neexperimentată, de doar 24 de ani, pe numele ei Hannah Gutierrez-Reed, care s-a purtat destul de neglijent cu armele la filmări. Rămâne de văzut cine va fi găsit responsabil pentru acest incident soldat cu viaţa unei femei de 42 de ani.

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg