Seamănă sau nu? Gemenele Valentinei Pelinel au împlinit 9 luni. Rania şi Indira au trăsături diferite

2 decembrie, 2019
8 gemenele valentinei pelinel 7 jpg jpeg

Valentina Pelinel este o mamă împlinită. Fostul fotomodel are trei comori, trei copii cu Cristi Borcea, pe Milan şi două gemene. Pe 1 Decembrie, Rania şi Indira au împlinit 9 luni, timp în care micuţele şi-au făcut părinţii cei mai fericiţi.

Ziua de 1 Decembrie a fost una specială pentru Valentina Pelinel. Nu doar că a sărbătorit Ziua Naţională a României, dar le-a şi celebrat pe micuţele sale, pe Rania şi pe Indira. Gemenele au împlinit 9 luni, 9 luni în care şi-au făcut părinţii mai fericiţi ca niciodată.

Cu această ocazie deosebită, Valentina Pelinel a încărcat o imagine în mediul online cu fetiţele sale. A avut şi un mesaj: “Azi este o zi specială pentru toţi. La mulţi ani tuturor românilor din partea noastră şi, mai ales, a bebeluşelor noastre care şi ele împlinesc 9 luni de Ziua Naţională.”

2 gemenele valentinei pelinel 6 jpg jpeg

În imagine apar cele două micuţe. Ambele poartă costumaşe asemănătoare, roz. Nu vestimentaţia lor este cea care atrage atenţia, ci trăsăturile lor. Se pare că fetiţele nu seamănă aşa de mult între ele cum toată lumea s-ar fi aşteptat din moment ce sunt gemene, una are tenul mai deschis, ochii albaştri şi părul blond, în timp ce cealaltă micuţă are ochii căprui şi părul închis la culoare. Se pare că şi-au moştenit ambii părinţi.

Fanii Valentinei Pelinel nu s-au abţinut când au văzut imaginile cu  gemenele. Au lăsat comentarii despre fetiţe: “Mami şi tati în miniatură. Absolut superbe! (…) Sunt superbe, să vă trăiască, să vă bucuraţi de ele. Foarte drăguţe , una seamănă cu tine, iar cealaltă cu Cristi. O zi minunata!!”

În această perioadă, Valentina Pelinel organizează botezul gemenelor. Nu s-a aflat încă dacă va avea loc la Bucureşti sau la Budapesta, dar întreaga familie doreşte să surprindă cu acest eveniment, unul aşa de inedit din viaţa lor.

2 valentina pelinel copii 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg