Seamănă sau nu? Gemenele Valentinei Pelinel au împlinit 9 luni. Rania şi Indira au trăsături diferite

2 decembrie, 2019
8 gemenele valentinei pelinel 7 jpg jpeg

Valentina Pelinel este o mamă împlinită. Fostul fotomodel are trei comori, trei copii cu Cristi Borcea, pe Milan şi două gemene. Pe 1 Decembrie, Rania şi Indira au împlinit 9 luni, timp în care micuţele şi-au făcut părinţii cei mai fericiţi.

Ziua de 1 Decembrie a fost una specială pentru Valentina Pelinel. Nu doar că a sărbătorit Ziua Naţională a României, dar le-a şi celebrat pe micuţele sale, pe Rania şi pe Indira. Gemenele au împlinit 9 luni, 9 luni în care şi-au făcut părinţii mai fericiţi ca niciodată.

Cu această ocazie deosebită, Valentina Pelinel a încărcat o imagine în mediul online cu fetiţele sale. A avut şi un mesaj: “Azi este o zi specială pentru toţi. La mulţi ani tuturor românilor din partea noastră şi, mai ales, a bebeluşelor noastre care şi ele împlinesc 9 luni de Ziua Naţională.”

2 gemenele valentinei pelinel 6 jpg jpeg

În imagine apar cele două micuţe. Ambele poartă costumaşe asemănătoare, roz. Nu vestimentaţia lor este cea care atrage atenţia, ci trăsăturile lor. Se pare că fetiţele nu seamănă aşa de mult între ele cum toată lumea s-ar fi aşteptat din moment ce sunt gemene, una are tenul mai deschis, ochii albaştri şi părul blond, în timp ce cealaltă micuţă are ochii căprui şi părul închis la culoare. Se pare că şi-au moştenit ambii părinţi.

Fanii Valentinei Pelinel nu s-au abţinut când au văzut imaginile cu  gemenele. Au lăsat comentarii despre fetiţe: “Mami şi tati în miniatură. Absolut superbe! (…) Sunt superbe, să vă trăiască, să vă bucuraţi de ele. Foarte drăguţe , una seamănă cu tine, iar cealaltă cu Cristi. O zi minunata!!”

În această perioadă, Valentina Pelinel organizează botezul gemenelor. Nu s-a aflat încă dacă va avea loc la Bucureşti sau la Budapesta, dar întreaga familie doreşte să surprindă cu acest eveniment, unul aşa de inedit din viaţa lor.

2 valentina pelinel copii 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg