Selly, despre emisiunea pe care o are la Prima TV: "De când eram mic am visat să am propriul meu show"

23 decembrie, 2020
3 sel2 jpg jpeg

Toată lumea îl ştie ca Selly, însă numele lui este Andrei Şelaru, vine din Craiova şi are aproape 3 milioane de abonaţi pe YouTube, 1,7 milioane followers pe Instagram, pe Instagram şi 300.000, pe Facebook.

A muncit de mic în online şi în ultimii ani a devenit preferatul adolescenţilor, făcând vlog, muzică şi film, proiecte sociale, iar acum s-a apucat şi de televiziune. Am stat de vorbă cu Selly despre trecut, prezent şi viitor şi am aflat o mulţime de noutăţi despre planurile lui.

Din 1 decembrie ai devenit vedetă Prima TV. Îţi doreai aşa de mult o emisiune TV?

Selly: De când eram mic am visat să am propriul meu show, de atunci eram fascinat de lumea televiziunii. Între timp, online-ul a luat foarte multă amploare şi eu mi-am găsit un loc acolo, însă întotdeauna m-am gândit cum ar fi să îmbin lumile astea. E probabil cea mai grea provocare de până acum pe care am acceptat-o, cu siguranţă. Provocarea de a face un show care să funcţioneze şi să stea în picioare atât în televiziune, cât şi în online. Iubesc foarte mult ceea ce reuşim să facem la "Selly Show" şi momentan lucrurile arată exact cum mi le imaginam eu atunci când am gândit acest proiect.

De ce la Prima TV?

Prima tv s-au dovedit a fi nişte parteneri foarte buni pentru Selly Show, au o echipa nouă în spate, ei au făcut trecerea la HD, practic au toate datele pentru a fi un mediu bun unde să plasăm o emisiune pentru publicul tânăr, 18-35 de ani. Îşi fac rebranding foarte puternic şi credem în faptul că ei vor fi pentru noi nişte parteneri foarte buni.

2 selly show prima tv 2 jpg jpeg

Cât timp ai lucrat la acest proiect?

Lucrăm la proiectul asta de mai bine de un an de zile şi am avut discuţii şi am planificat lucruri cu mai bine de un an şi jumătate în urmă. Am filmat un episod pilot al acestui show, el este în cărţi de foarte mult timp, însă munca efectivă, ce înseamnă construcţia platoului, recrutarea oamenilor, construcţia echipei, organigramă absolut tot au fost definitivate în ultimele două luni de zile. A fost o muncă titanică. Să tragem toţi până în ultima secundă ca să iasă cel mai bun produs.

Citeşte continuarea interviului pe click.ro, chiar aici!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}