Selly, reacţie tranşantă după scandalul cu petrecerea sa aniversară: ”În club oamenii stau lipiţi unul de altul, într-o casă imensă, cu aerisire, e ilegal...”

2 martie, 2021
Selly a luat amendă după petrecerea de ziua sa png

Una dintre cele mai mediatizate ştiri de zilele acestea a fost petrecerea dată de Selly în plină pandemie, unde Poliţia a intervenit cu amenzi usturătoare. După ce subiectul a pus ţara pe jar, celebrul vlogger a dat replica într-un mod tranşant, explicând în detaliu seara petrecerii.

Selly, cel mai celebrul vlogger din România şi probabil unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a împlinit recent 20 de ani. Petrecerea dată de acesta într-o casă din Snagov, alături de mai mulţi prieteni, a pus România pe jar.

După ce pe net au apărut imagini de la party-ul tânărului, Poliţia s-a autosesizat, trimiţând amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în plină pandemie.

screen shot 2021 03 02 at 09 49 53 png png
Selly şi-a luat amendă după petrecerea de ziua sa

Influencerul a pregătit un clip pe Youtube, postat azi-noapte, unde a explicat filmul evenimentelor, specificând de mai multe ori că ”în România ipocrizia e la nivel maxim”.

Selly a început prin a spune că ”pandemia există, este un pericol real şi trebuie să avem grijă”, dar că legea are fisuri.

Foto: Instagram

Legea ar trebui să fie aceeaşi pentru toţi. Spuneţi-mi mie, cum e legea aceeaşi pentru toţi când toate cluburile sunt pline? (...) De-asta spun că legea e idioată. În club e voie şi oamenii stau lipiţi unul de altul, într-o casă imensă, cu aerisire şi tot ce trebuie, e ilegal. Eu chiar am încercat să iau toate măsurile ca să nu ia nimeni Covid de la petrecerea mea. Nu ştiu câţi dintre voi înţeleg ce înseamnă pentru mine să stau închis 14 zile în casă. Câte proiecte pierd, câte lucruri trebuie să amân, câţi bani se pierd. De aia am încercat să iau toate măsurile de precauţie. Adică am rugat înainte de petrecere pe toată lumea să facă test de Covid şi 90% dintre participanţi au făcut treaba asta”, a explicat Selly în materialul video.

În prima seară nici n-a fost petrecere, a fost o masă cu câţiva prieteni apropiaţi. A doua seară eu mi-am chemat prietenii mai tineri”, a continuat vloggerul, explicând că nu se aştepta, într-adevăr, ca manelistul Ţancă Uraganu să vină cu toată formaţia sa, numărul participanţilor dublându-se astfel. În acelaşi timp, Selly a precizat că cei din staff-ul tehnic şi-au petrecut mai tot timpul afară. 

screen shot 2021 03 02 at 09 50 50 png png

Influencerul a ţinut să explice condiţiile în care a avut loc petrecerea lui, unde a ţinut cont de regulile de protecţie: ”Zădărnicirea combaterii bolilor...nu prea înţeleg ce am zădărnicit, că nu au fost niciodată mai mult de 20 de persoane simultan în casă. O treime din ei erau mereu afară la ţigară. Aici nu vorbim de o garsonieră obosită, vorbim de o casă care are o curte imensă, cu ponton, langă lac, geamurile au fost în permanenţă deschise. Am luat foarte în serios treaba sta cu pandemia, şi nu de frica legii, cât de frica infecţiei cu coronavirus

Iniţial, când s-a aflat de amenda primită de Selly, s-a bănuit că forţele de ordine au fost la faţa locului pentru a da amenda. Vloggerul a explicat şi aici cum a decurs situaţia.

Am zis să fac şi eu un story că şi aşa toată lumea ştie. Dacă nu se posta, nu ştia nimeni. Nu a fost nicio plângere de gălăgie, nu s-a sesizat nimeni, nu am deranjat pe nimeni. V-am zis care a fost modul în care Poliţia s-a prins. A doua zi la 6 seara probabil că un poliţist de acolo de la birou dădea scroll pe Tiktok, se uita la toţi bombardierii şi a văzut un video cu petrecerea asta din Snagov şi aşa s-au autosesizat. Ei nu au venit în seara aia acolo. Pe mine, ca idee, nici până la ora asta nu m-au anunţat ce sancţiune am primit. Dar au avut grijă să dea imediat comunicat de presă, eu am aflat de la jurnalişti”, a spus Selly.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg