Şerban Copoţ, mesaj de dragoste pentru cea care i-a schimbat viaţa

17 ianuarie, 2022
4 serban1 jpg jpeg

A reuşit să formeze alături de ea familia la care a visat întotdeauna. Şerban Copoţ şi-a aniversat, ieri, soţia şi s-a lăsat purtat de emoţii.

“În ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ţi-o port şi recunoştinţa pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit trei copii minunaţi şi eu tot consider ca nu s-a inventat un "mulţumesc" suficient de cuprinzător pentru tot. E ziua ta, şi după "n-şpe" melodii de dragoste scrise, o să mă rezum la un La mulţi ani spus din tot sufletul meu, pentru că astăzi muzele sunt bâlbâite la fel ca mine.

Familia a trecut de curând printr-un moment greu. “Acum o lună de zile am aflat ca motanul nostru Hendrix are leucemie. E motanul adoptat de Tedi si m-am temut tare de reactia lui cand va afla. Însă Marele T este băiat mare şi a mers cu Hendrix la toate programările la doctor si s-a comportat foarte matur şi cu multă empatie. Se pare că un tratament aplicat riguros poate da rezultate bune. Hendrix se simte mult mai bine şi avem sperante că îl vom avea mult timp alături de familia noastră”.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg