Serena şi Venus Williams în costume de baie pe coperta unei reviste de succes. Sportivele se gândesc la retragere: ”Nu am fost niciodată libere”

17 februarie, 2022
1 serena and venus williams jpg jpeg

Serena şi Venus Williams au pozat pentru coperta de martie a revistei Harpers's Bazaar. Sportivele apar într-o ipostază sexy, în costume de baie.

Vedetele tenisului mondial au vorbit despre munca lor de o viaţă, dar şi despre faptul că se gândesc la retragerea din sportul de performanţă.

Venus a spus pentru Harpers's Bazaar: ”De când suntem mici, nu am făcut altceva decât să muncim. Este ireal să ne gândim la libertate, căci nu am fost libere niciodată.” Aşadar, ar cam fi vremea pentru surorile Williams să se odihnească. Deşi amândouă au înregistrat succese remarcabile în tenis, Venus îşi laudă sora, menţionând cele 23 de titluri de Grand Slam ale Serenei: ”Serena este cea cu trofeele”, menţionează Venus, deşi a câştigat şi ea şapte Grand Slam-uri.

Cele două surori sunt foarte apropiate, lucru care se vede uşor şi din fotografiile realizate pentru Harpers's Bazaar. În imaginea de copertă, Serena îşi odihneşte capul pe mâna surorii sale. Ea a optat pentru un costum de baie întreg Norma Kamali, la care a accesorizat bijuterii Cartier, inclusiv un colier cu diamante şi cercei mari şi rotunzi.

Silueta zveltă a lui Venus a fost evidenţiată de un costum de baie Sara Christina, la care a accesorizat o pereche de cercei cu diamante Panthère De Cartier.

Surorile au avut coafuri asemănătoare, cu codiţe împletite.

În interviul din revistă, Venus a glumit şi a spus că au planuri mari după ce se lasă de tenis. Poate se apucă de body building.

Serena a mărturisit că nu se gândeşte prea mult la ce lasă şi cum va fi: ”Nu mă gândesc ce las în urmă, ci la ceea ce sunt, zilnic. Cine sunt eu în spatele uşilor închise, departe de camere. Şi acolo mă axez pe ce trebuie.”Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg