Sfaturi vestimentare de la Raluca Bădulescu. Ce purtăm pe timp de pandemie

5 ianuarie, 2022
4 badu1 jpg jpeg

Raluca Bădulescu afişează de fiecare dată look-uri îndrăzneţe şi se află mereu într-o continuă transformare. Vedeta a vorbit despre culoarea anului 2022, dar şi despre tendinţele din modă din acest an.

Îndrăgita vedetă afirmă că perioada critică pe care o traversăm, pe fondul pandemiei, îşi pune amprenta chiar şi asupra tendinţelor în modă. Mai mult, Raluca Bădulescu este de părere că anul 2022 este foarte ofertant din punct de vedere stilistic, iar tendinţele nostalgice reapar în acest an, la mare căutare rămânând animal print-ul. Combinaţiile de articole vestimentare îndrăzneţe, abordarea difertelor stiluri, dar şi culorilor nonconformiste impun o adevărată "terapie" prin modă.

“Culoarea anului 2022 este nuanţa very peri, un albastru periwinkle cu un subton de roşu violet.  Există o nouă modă, o modă duală, toate au legătură cu această perioadă pe care o trăim. Toate prezentările caselor de modă sunt concepute pentru realitatea pe care o trăim acum; de la pantaloni şi rochii matlasate, cercei foarte lungi, imprimeuri, rochii mini decupate, până la cizme metalice, foarte multe genţi rotunde, jampiere, blugi. Evident, apar tentintele nostalgice cu cardiganele, paltoanele şi blană artificială. Rămâne în mare vogă animal printul. În concluzie, anul 2022 este un an foarte ofertant din punct de vedere vestimentar, dă frâu liber imaginaţiei şi personalităţii noastre pe care trebuie să le explorăm. Dar trebuie să ţinem cont, înainte de tendinţele astea, de atitudine, de felul în care purtăm noi hainele şi de cum ni se potrivesc”, spune vedeta Kanal D.

stanga
dreapta
1 badu1 jpg jpeg
2 badu2 jpg jpeg
3 badu3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp