Shakira, din nou pe val! Cum a fost surprinsă vedeta, după răsunătoarea despărțire de Piqué

4 iulie, 2022
Shakira (4) jpg

Shakira pare că s-a scuturat bine după mult mediatizata despărțire de tatăl copiilor săi.

Vedeta și-a luat fiii și se distrează de minune într-o vacanță în Spania, unde face surf, una din marile sale pasiuni. Nu putem să nu observăm cât de bine arată diva, ce zâmbet larg are, ca și cum lucrurile se așază în viața ei așa cum trebuie.

Shakira (11) jpg

Shakira din nou pe val este o imagine plăcută, căci tot timpul a făcut dovada că este o femeie puternică și luptătoare. De la mult mediatizata despărțire, pare că a făcut tot ce i-a stat în putere să arate că pentru ea acesta nu este un capăt de lume.

Totodată, acum se simte și jucăușă, iar fotoreporterii au surprins-o și în timp ce flirta cu unul dintre instructorii de surf din Spania.

Artista este foarte talentată și la surf, echipată corespunzător domină valurile practicând un sport deloc ușor, care ține mult de concentrare.

Nu mai e nevoie să menționăm că tatăl copiilor săi nu i-a însoțit în vacanță, deși sporturile de apă îi unea mult ca familie.

Cântăreața face tot ce îi stă în putință să transmită mesajul lumii cum că e bine. Asta a făcut și săptămâna trecută, când a înregistrat un tutorial adorabil despre cum să-ți unduiești șoldurile, artă pe care ea o stăpânește fără greșeală.

Practică surfing de câțiva ani, iar asta se vede în ușurința cu care domină valul. În general, acest hobby îl exersa cu Piqué, însă la câte schimbări au avut loc, e greu de spus dacă îi vom mai vedea împreună prea curând.

Fostul cuplu a anunțat pe 4 iunie, într-un comunicat adresat Reuters, că se despart. Însă au precizat că fiii lor sunt prioritatea nr. 1 și că doresc să le fie respectată viața privată.

Ruptura a survenit după zvonurile infidelității fotbalistului, iar el a fost pus la zid de toți fanii vedetei, care s-au întrecut în a-i face observații: ”Cum poți s-o înșeli pe Shakira?” ”El este inamicul Americii latine” etc.

Din 3 iunie, Piqué n-a mai distribuit nimic pe rețelele sociale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg