Și ea se vrea băiat? Ce se-ntâmplă cu fiica cea mică a lui Ben Affleck, Seraphina?

2 august, 2022

În vârstă de 13 ani, Seraphina Affleck și-a însoțit tatăl și pe sora ei mai mare, Violet, în vacanța lui de la Paris alături de noua soție, Jennifer Lopez.

seraphina profimedia 0709752192 jpg

Numai că, surprize-surprize, în pozele în care a apărut și această fiică putem observa că Seraphina adoptă un stil masculin și se poartă ca un băiat, ceea ce ne face să credem că fata este genul fluid sau non-binar, la fel ca fiica lui Jennifer Lopez, Emme. Fotografiată alături de tatăl său, într-una din zilele în care acesta s-a aflat la Paris alături de JLo și copiii ei, Seraphina putea fi confundată foarte ușor cu un băiat, purtând, de altfel, haine băiețești în toate ieșirile sale. 

seraphina profimedia 0709937374 jpg

Ei bine, surse apropiate familiei lui Ben Affleck susțin că adolescenta s-a declarat și ea o persoană non-binară, primind un mare sprijin din partea surorii vitrege Emme și a părinților ei. La început, Affleck și Garner nu au știut cum să gestioneze situația cu Seraphina. Mai mult, aceștia au crezut că au eșuat ca părinți și chiar s-au simțit vinovați. Apoi, ambii actori au decis să se informeze și să trateze subiectul în cel mai bun mod, ajungând să o înțeleagă pe Seraphina și permițându-i să se exprime, să se îmbrace și să se comporte în funcție de identitatea ei de gen.

seraphina profimedia 0709752102 jpg

Spre deosebire de Lopez și fiica sa, Emme, nici Affleck și nici fosta lui soție, Jennifer Garner, nu au vorbit deschis despre schimbarea prin care trece Seraphina, deoarece ambii actori tind să-și păstreze viața personală complet privată.

jennifer garner ben affleck kids hepta 2206433 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp