Simona Gherghe, prima vacanţă în formulă completă: ''Am găsit un 2 Mai curat, cu oameni responsabili''

20 iulie, 2020
1 simona20 jpg jpeg

Simona Gherghe şi soţul ei, Răzvan Săndulescu, au preferat să îşi ducă în această vară copiii pe litoralul românesc. Cu gândul la vremurile de poveste petrecute cândva la Vama Veche, Simona a ales să împartă această călătorie cu o fostă colegă de la Antena1.

“Acum vreo 15 ani, mergeam în formula asta în Vama Veche. Singure şi fără griji, la capătul unei veri pe care am petrecut-o la muncă, fără weekenduri libere, în redacţia Observatorului. Acum, în inima lui iulie, astrele s-au aranjat în aşa fel încât am mers, din nou, împreună, în vacanţă. După 15 ani, cu 6 copii după noi!  Doi de căciulă, alţi doi de împrumut. A fost minunat! Zic să mai repetăm cât mai curând... Şi da, am ales România. Am găsit un 2 Mai curat, cu oameni responsabili, care pun preţ pe calitate şi au respect pentru turişti”.

Fosta prezentatoare de la Acces direct crede că litoralul poate fi alegerea ideală pentru cei mici, pentru bucuria lor.

“Marea Neagră. Da, ştiu, murdară, cu alge. Dar... cu mirosul acela de sare, mirosul copilăriei mele, al tuturor vacanţelor, marea aia sălbatică, de multe ori neprietenoasă, rece şi totusi atât de în sufletul meu. Marea pe care o simt în nări, când mă gândesc la libertate. Marea cu care am crescut şi cu care, iată, cresc şi copiii nostri. Redescoperim România. Şi da, putem să trăim şi cu algele alea de la mal. Şi ştiţi de ce? M-am uitat la cei mici, la bucuria cu care se joacă pe plajă, fără griji, cu mintea liberă de prejudecăţi. Credeţi că îi interesează că plaja nu e aşa curată? Nici vorbă... Sunt fericiţi că sunt cu noi, în vacanţă, liberi. Despre asta e vorba! Să ne lepădăm de prejudecăţi, să învăţăm să trăim de la copiii noştri. Ei ne dau cea mai onestă lecţie”, spune Simona.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg