Simona Halep: “Gătitul e un subiect sensibil pentru mine. Sper ca după ce ies din carantină să ştiu să fac mult mai multe lucruri”

13 aprilie, 2020
2 halep5 jpg jpeg

Simona Halep speră ca circuitul de tenis să fie reluat în acest an. Până atunci, faimoasa sportivă face clătite în izolare.

”Până în august nu se joacă nimic. Nu ştiu dacă în America se va mai juca, pentru că sunt greutăţi destul de mari acolo, legate de sănătate. Eu nu cred că se va mai juca anul acesta, dar îmi doresc foarte ca prin septembrie să începem din nou”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Obişnuită cu un program strict şi foarte multe activităţi, în perioada de izolare, Simona Halep se luptă cu plictiseala şi cea mai eficientă tactică de până acum pare a fi... gătitul. Deşi recunoaşte că în trecut se descurca mai bine, lipsa practicii îşi spune cuvântul şi speră ca în această perioadă în care stă acasă să înveţe mai multe reţete.

„Eu făceam clătite şi înainte. Am făcut o pauză de 3-4 ani. Aşa că am reluat acum. Prima oară nu mi-au ieşit, a doua oară mi-au ieşit foarte bune, iar a treia oară, săptămâna trecută, am citit eu pe o reţetă ca trebuie să pun şi sare. Dar am pus puţin mai mult şi când am mâncat din ele nu au fost bune deloc şi le-am aruncat direct. (...) Este un subiect foarte sensibil pentru mine, gătitul, dar sper ca după ce ies din carantină să ştiu să fac mult mai multe lucruri decât făceam înainte”, a mai spus Simona.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}